Smeg CGF01PBEU bonenmaler retro jaren 50 in de kleur blauw

Beschrijving CGF01PBEU

Lees verder

De Smeg CGF01PBEU is een blauwe bonenmaler. Met de bonenmaler maalt u uw eigen koffiebonen die u bovenin het apparaat bewaart. Doordat de bonen vers gemalen worden en u het koffiepoeder meteen kan gebruken in uw koffieapparaat, heeft u de maximale hoeveelheid smaak aan uw koffie.

De heldere lichtblauwe kleur van de maler in combinatie met het retro jaren 50 design van Smeg zorgt ervoor dat deze bonenmaler perfect te combineren is met de andere producten uit de retroserie van Smeg.

De bonenmaler bestaat uit een combinatie van verschillende materialen om de bonenmaler een maximaal gebruiksgemak te geven; van roestvrijstalen maler en een aluminium body tot aan speciaal anti-stoot en anti-breek kunststof. De CGF01PBEU maalt met een snelheid van 450 rotaties per minuut zodat uw koffie snel en goed gemalen wordt.

Info van fabrikant

Smeg merk informatie Smeg bonenmaler CGF01PBEU
Koffiemolen
Pastelblauw


- Capaciteit koffiebonen container: 350 gr.
- Capaciteit gemalen koffie container: 130 gr.
- Instellingen koffiemaler: fijn, medium, grof
- Koffiehoeveelheid instelbaar
- 2 espressofuncties
- 6 koffiefuncties
- Handmatige functie
- Gemalen koffie container bevestigd door Twist & Lock systeem (uitneembaar)
- Automatische uitschakeling na 90 sec.
- Materiaal koffiebonen container: tritan™
- Materiaal deksel koffiebonen container: tritan™
- Materiaal body: roestvrijstaal
- Materiaal gemalen koffie container: tritan™
- Materiaal deksel gemalen koffie container: plastic en silicoon
- Anti-slip voetjes
- Anti-statisch systeem

Inclusief: schoonmaakborsteltje
- Afmetingen: BxHxD: 250x460x170 mm
- Gewicht: 3,1 kg
- Stroom: 220-240 V
- Frequentie: 50 Hz
- Vermogen: 150 W

Specificaties

Kleur
Blauw
Buitenmaten ( h x b x d )
460 x 170 x 250 mm.
Merk
Smeg
Soort
bonenmaler
Maximaal vermogen (Watt)
150,00
Extra kenmerken
Retro jaren '50 design

Garantie

Op een SMEG bonenmaler / koffiemolen pastelblauw CGF01PBEU ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten, kranen, spoelbakken, klein huishoudelijk en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie link: Registratie voor 5 jaar garantie van Smeg

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Video

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Super!

  1 november 2023
  ManonB


  Eerst een koelkast besteld. Helemaal soepel en goed verlopen! Super hulp van de mannen van De Schouw! Beoordeling klanten op Trustpilot Super!

  1 november 2023
  ManonB


  Door de goede zorgen ook een vaatwasser besteld en opnieuw super gedaan! Bedankt!
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Servicemonteurs hebben ons uitstekend geholpen!

  31 oktober 2023
  Shurandy Angel


  Ik werd opgebeld door De Schouw omdat de levering op de aangegeven datum niet haalbaar voor ze was, maar wel een dag later en toen de monteurs langskwamen - twee broers - deden ze hun uiterste best ons goed te helpen en ze gingen pas weg toen ik zei dat wij tevreden waren. Uitstekende service van uitstekende mannen.

  Ik raad ze zeker aan.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Kwaliteit / deskundig en klantvriendelijk

  29 oktober 2023
  Bernard F.


  Wederom ( ! ) alles op tijd en correct geleverd en conform afspraak ! Wat ook belangrijk is te weten dat er twee vrolijke ( komen met een lach binnen ( en hoeven ook niet meteen te beginnen met koffie of iets anders :) deskundige vakmensen het hebben geïnstalleerd. Ze werken ook als team goed samen waarbij 1 onopvallend en vriendelijk in de lead was Ook het contact met de winkel /verkoop en financiële afdeling en adviseurs van de Schouw Witgoed altijd goed.
  Lees op trustpilot.nl