Smeg CGF01BLEU bonenmaler retro jaren 50 in de kleur zwart

Beschrijving CGF01BLEU

Lees verder

De Smeg CGF01BLEU is een zwarte bonenmaler. Met de bonenmaler maalt u uw eigen koffiebonen die u bovenin het apparaat bewaart. Doordat de bonen vers gemalen worden en u het koffiepoeder meteen kan gebruiken in uw koffieapparaat, heeft u de maximale hoeveelheid smaak aan uw koffie.

De glanzende zwarte kleur van de maler in combinatie met het retro jaren 50 design van Smeg zorgt ervoor dat deze bonenmaler perfect te combineren is met de andere producten uit de retroserie van Smeg.

De bonenmaler bestaat uit een combinatie van verschillende materialen om de bonenmaler een maximaal gebruiksgemak te geven; van roestvrijstalen maler en een aluminium body tot aan speciaal anti-stoot en anti-breek kunststof. De CGF01BLEU maalt met een snelheid van 450 rotaties per minuut zodat uw koffie snel en goed gemalen wordt.

Info van fabrikant

Smeg merk informatie Smeg bonenmaler CGF01BLEU
Koffiemolen
Zwart


- Capaciteit koffiebonen container: 350 gr.
- Capaciteit gemalen koffie container: 130 gr.
- Instellingen koffiemaler: fijn, medium, grof
- Koffiehoeveelheid instelbaar
- 2 espressofuncties
- 6 koffiefuncties
- Handmatige functie
- Gemalen koffie container bevestigd door Twist & Lock systeem (uitneembaar)
- Automatische uitschakeling na 90 sec.
- Materiaal koffiebonen container: tritan™
- Materiaal deksel koffiebonen container: tritan™
- Materiaal body: roestvrijstaal
- Materiaal gemalen koffie container: tritan™
- Materiaal deksel gemalen koffie container: plastic en silicoon
- Anti-slip voetjes
- Anti-statisch systeem

Inclusief: schoonmaakborsteltje
- Afmetingen: BxHxD: 250x460x170 mm
- Gewicht: 3,1 kg
- Stroom: 220-240 V
- Frequentie: 50 Hz
- Vermogen: 150 W

Specificaties

Kleur
Zwart
Buitenmaten ( h x b x d )
460 x 170 x 250 mm.
Merk
Smeg
Soort
bonenmaler
Maximaal vermogen (Watt)
150,00
Extra kenmerken
Retro jaren '50 design

Garantie

Op een SMEG bonenmaler / koffiemolen zwart CGF01BLEU ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten, kranen, spoelbakken, klein huishoudelijk en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie link: Registratie voor 5 jaar garantie van Smeg

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Video

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Top service

  8 februari 2024
  Simeon


  Er is goed meegedacht of alles in de meterkast klopte voordat ik het driefasen inductiefornuis kocht. Over de montage zijn wij ook dik tevreden. Het fornuis bleek niet tot aan de juiste hoogte te kunnen komen met de standaard poten.

  De monteurs hebben de bovenste helft van de poten van de oude Boretti toen combineerd met de nieuwe poten (i.v.m. andere bevestigingsconstructie) waarna het geheel aansloot op de hoogte van het aanrecht. De nazorg (advies over vlekken) was ook prima! Dank je wel voor alles!
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Goede voorlichting- konkurrerende prijzen

  6 februari 2024
  Alfred


  Goede voorlichting- konkurrerende prijzen( kon goed opboksen tegen de landelijke witgoed leveranciers) prima service
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topservice

  20 januari 2024
  Betty


  Ik wasin de winkel om een flesje spul te kopen voor de AEG wasmachine. Ze konden er geen vinden, dus hebben ze er een besteld. Toen ik thuis was belde er iemand dat ze er toch een gevonden hadden. Een medewerker moest bij mij in de buurt en bracht het even langs op zaterdagmiddag. Dat is toch topservice.
  Lees op trustpilot.nl