Smeg

Smeg C7280NEP1 inbouw koelkast

Korte beschrijving

De Smeg C7280NEP1 is een inbouw koel-vriescombinatie uitgevoerd in een nismaat van 178 cm. en voorzien van een energieklasse A+ label. Deze koelkast heeft een No-Frost systeem waardoor handmatig ontdooien niet meer nodig is.
Lees verder

Inbouw koelkast nis ± 178 cm, sleepdeur

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1779 x 540 x 549 mm.
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Smeg C7280NEP1 is een inbouw koel-vriescombinatie uitgevoerd in een nismaat van 178 cm. en voorzien van een energieklasse A+ label. Deze koelkast heeft een No-Frost systeem waardoor handmatig ontdooien niet meer nodig is.

Beschrijving

De Smeg C7280NEP1 is een inbouw koel-vriescombinatie uitgevoerd in een nismaat van 178 cm. en voorzien van een energieklasse A+ label. Deze koelkast heeft een No-Frost systeem waardoor handmatig ontdooien niet meer nodig is.

Montage
De koelkast is verder voorzien van een sleepdeur geleider systeem waarbij bij het openen de deur van de keuken via een geleider langs de deur van de koelkast gesleept wordt. Controleer bij vervanging van uw huidige koelkast de nismaten aan de hand van de maattekening.

Koelgedeelte:
De bovenste deur geeft toegang tot de 200 liter grote koelruimte. Het interieur is praktisch uitgevoerd met leggers van veiligheidsglas (verstelbaar), degelijke vakken in de binnendeur en twee groentelade onderin. De koelkast heeft een ventilator voor gelijkmatige verdeling van de temperatuur en beschikt over zuinige LED verlichting.

Vriesgedeelte:
De vriezer eronder is voorzien van een inhoud van 63 liter en beschikt over 3 lades. Praktisch is de snel-invries functie voor deze zone.


Productinfo van fabrikant

Smeg koelkast C7280NEP1
Integreerbare koel-vriescombinatie
Energieklasse A+, No Frost
Nismaat 178 cm
"Railgeleiding"


- Totale bruto inhoud: 280 liter
- No Frost systeem
- Regelbare thermostaat
- Deur omkeerbaar, railgeleiding

Koelgedeelte:
- Netto inhoud: 200 liter
- Ventilator
- Automatisch ontdooien
- 5 glazen leggers, waarvan 4 verstelbaar
- 2 groente-/fruitlades
- LED verlichting
- Binnendeur v.v. 4 compartimenten

Vriezer:
- Netto inhoud: 63 liter
- Snel-vriesfunctie
- 3 lades
- Energieverbuik: 297 kWh/jaar
- Geluidsniveau: 39 dB(A)
- Aansluitwaarde: 100 W

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1779 x 540 x 549 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
1773-1778 x min 560 x min 550 mm.
EAN
8017709252366
Merk
Smeg
Soort
koelkast
Deur montage inbouw
Sleepdeur
Soort koelkast
Inbouw
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte onder
Inhoud koelgedeelte (liters)
200,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
63,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 178 cm
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

Op een SMEG koelkast inbouw C7280NEP1 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag