Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg C7280NEP1

inbouw koelkast nis ± 178 cm, sleepdeur

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1779 x 540 x 549 mm.
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg C7280NEP1 is een inbouw koel-vriescombinatie uitgevoerd in een nismaat van 178 cm. en voorzien van een energieklasse A+ label. Deze koelkast heeft een No-Frost systeem waardoor handmatig ontdooien niet meer nodig is.

Montage
De koelkast is verder voorzien van een sleepdeur geleider systeem waarbij bij het openen de deur van de keuken via een geleider langs de deur van de koelkast gesleept wordt. Controleer bij vervanging van uw huidige koelkast de nismaten aan de hand van de maattekening.

Koelgedeelte:
De bovenste deur geeft toegang tot de 200 liter grote koelruimte. Het interieur is praktisch uitgevoerd met leggers van veiligheidsglas (verstelbaar), degelijke vakken in de binnendeur en twee groentelade onderin. De koelkast heeft een ventilator voor gelijkmatige verdeling van de temperatuur en beschikt over zuinige LED verlichting.

Vriesgedeelte:
De vriezer eronder is voorzien van een inhoud van 63 liter en beschikt over 3 lades. Praktisch is de snel-invries functie voor deze zone.

Info van fabrikant

Smeg koelkast C7280NEP1
Integreerbare koel-vriescombinatie
Energieklasse A+, No Frost
Nismaat 178 cm
"Railgeleiding"


- Totale bruto inhoud: 280 liter
- No Frost systeem
- Regelbare thermostaat
- Deur omkeerbaar, railgeleiding

Koelgedeelte:
- Netto inhoud: 200 liter
- Ventilator
- Automatisch ontdooien
- 5 glazen leggers, waarvan 4 verstelbaar
- 2 groente-/fruitlades
- LED verlichting
- Binnendeur v.v. 4 compartimenten

Vriezer:
- Netto inhoud: 63 liter
- Snel-vriesfunctie
- 3 lades
- Energieverbuik: 297 kWh/jaar
- Geluidsniveau: 39 dB(A)
- Aansluitwaarde: 100 W

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1779 x 540 x 549 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
1773-1778 x min 560 x min 550 mm.
EAN
8017709252366
Merk
Smeg
Soort
koelkast
Deur montage inbouw
Sleepdeur
Soort koelkast
Inbouw
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte onder
Inhoud koelgedeelte (liters)
200,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
63,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 178 cm
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

Op een SMEG koelkast inbouw C7280NEP1 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Smeg

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag