Siemens WG44B205NL wasmachine met 9 kg. vulgewicht en 1400 toeren

Nieuw: Betaal in 3 termijnen met KLARNA
Gratis bezorging in Nederland
Oude apparaat meegenomen

Meer opties

Nieuw: Betaal in 3 termijnen met KLARNA
Gratis bezorging in Nederland
Oude apparaat meegenomen

Beschrijving WG44B205NL

Lees verder

De Siemens WG44B205NL is een voorlader wasmachine uitgevoerd met 1400 toeren, een trommelinhoud van 9 kg en een zuinig energieklasse A label.

Deze wasmachine is verder voorzien van een koolborstelloze inverter motor en beschikt over een 100% waterbeveiliging. De draairichting van de deur van de wasmachine is links. Deze intelligente wasmachine is 20% energiezuiniger dan label A, met antivlekken systeem en SpeedPack XL.

Belangrijkste kenmerken op een rij:
- varioSpeed: tot 65% sneller perfect schoon wasgoed.
- speedPack XL: programma's versnellen, zelf de wastijd instellen of wassen in slechts 15 minuten.
- Bedien je wasmachine waar en wanneer je maar wilt: Home Connect app (Android en iOS).
- smartFinish: minder kreukels betekent minder strijkwerk.
- aquaStop: levenslange bescherming tegen waterschade.

varioSpeed Verkort de programmaduur met maar liefst 65%
Feature IconDe varioSpeed-functie combineer je met een ander wasprogramma welke dan tot 65% korter wordt. Doordat varioSpeed zorgt dat de temperatuur waarop het wasmiddel werkzaam is sneller wordt bereikt, geniet je een stuk sneller van perfect schoon wasgoed.

speedPack XL Bepaal zelf hoe lang de wasbeurt duurt.
Versnel het wasproces met de tijdbesparende VarioSpeed-optie of kies een van de snelle programma's: 59, 30 of 15 minuten. Zo past je was altijd in je tijdschema.

ome Connect Bedien je wasmachine waar en wanneer je maar wilt via de Home Connect app (Android en iOS).
De wereld van technologische innovaties verandert voortdurend. Er worden steeds meer intelligente apparaten ontwikkeld voor je smart home. De via wifi verbonden huishoudelijke apparaten van Siemens en Home Connect brengen deze ontwikkeling eindelijk bij jou thuis. De synergie van aangesloten apparaten, intelligente software en een intuïtieve app biedt tal van slimme mogelijkheden. Het dagelijks leven is nu efficiënter en comfortabeler dan ooit tevoren. Zo kun je meer tijd besteden aan de dingen die je echt graag doet. Voor een buitengewone levensstijl.

smartFinish Verklein de strijkstapel
Feature IconAls je droge was hebt die gekreukt is, biedt het smartFinish-programma van je wasmachine uitkomst. Het introduceert een zachte dosis stoom die kreukels vermindert. Zo ben je minder tijd kwijt aan strijken. Met smartFinish worden zelfs sterk gekreukte items in slechts 20 minuten gladgestreken. Een echte helpende hand.

aquaStop: levenslange bescherming tegen waterschade.
Het aquaStop-beveiligingssysteem beschermt tegen alle soorten waterschade, zoals overstroming of lekkage, gedurende de hele levensduur van het apparaat.

voiceControl Bedien je wasmachine met je stem.
Dankzij onze samenwerking met Amazon Alexa en Google Assistant* is het nu mogelijk om je wasmachine te bedienen met je stem. Activeer de app om een verbinding tot stand te brengen tussen de spraakassistent en jouw huishoudelijke apparaten. Eenmaal verbonden, kun je de wasmachine voortaan aansturen met diverse spraakcommando's.

Energieklasse A-20% Onze meest energiezuinige wasmachine.
Wasmachines met energielabel A -20% voor energiezuinige en perfecte wasresultaten onder alle omstandigheden.

Mini Load Was losse items en kleine ladingen snel en efficiënt.
Gebruik de Mini Load optie om losse items, nieuw gekochte kleding of hele kleine ladingen te wassen. Je wasmachine past zich dan aan om je wasgoed snel, zorgvuldig en efficiënt te behandelen.

waveTrommel Zachte behandeling voor je kostbare kleding
Je kostbare kledingstukken zoals zijden blouses verdienen extra zorg. De innovatieve waveTrommel-technologie behandelt je kostbare kleding zoals het hoort. De unieke golfvorm en asymmetrische peddels geven je kleding de zachte behandeling die het nodig heeft. Laat je kostbare kleding nooit meer beschadigen.

waterPerfect Plus Voor optimaal duurzaam watergebruik, ongeacht het volume van de lading: waterPerfect Plus.
Of je nu één item wast of een volle trommel, waterPerfect Plus wast je wasgoed perfect en verbruikt nooit meer water dan nodig. waterPerfect Plus detecteert het type textiel en meet nauwkeurig de lading wasgoed in 256 stappen om automatisch te bepalen hoeveel water er nodig is voor elke cyclus. Perfect wasresultaat met optimaal waterverbruik.

easyStart Gebruik altijd het beste programma voor de was
De easyStart-functie in de Home Connect-app helpt je met het vinden van het juiste wasprogramma. Je hoeft alleen wat simpele vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld over de stof en kleur. Zelfs op afstand start je vervolgens eenvoudig het aanbevolen programma. Zo weet je zeker dat je altijd het beste programma gebruikt voor je wasgoed.

directTouch Plus Elegant ontworpen voor intuïtieve bediening.
Strak, elegant en toch intuïtief? Het grote directTouch Plus led-display biedt dit allemaal. Het naadloze en glanzende zwarte bedieningspaneel is ontworpen om de bediening van de wasmachine moeiteloos te laten verlopen. De touch display-elementen zijn ergonomisch geplaatst en lichten op wanneer de machine is ingeschakeld. Dankzij het grote display en de duidelijke gebruikersinterface kun je snel en moeiteloos het juiste programma selecteren en instellen. Voor intuïtieve en gebruiksvriendelijke bediening.

iQdrive met 10 jaar garantie Efficiënt, stil en duurzaam met garantie: iQdrive met 10 jaar garantie
Na verloop van tijd raken conventionele koolborstels in wasmachinemotoren versleten, wat betekent dat de wasmachinemotor uiteindelijk niet meer kan draaien. De borstelloze iQdrive-motor is stil, intelligent en vrijwel slijtagevrij, en de garantie van 10 jaar biedt gemoedsrust.

Verbonden apparaten Verbind je apparaten voor een comfortabele thuisomgeving
Wist je dat het creëren van slimme verbindingen in je huis leidt tot meer comfort? Vast wel. Dit doe je door verschillende 'triggers' te maken tussen onderling verbonden apparaten. Zou het niet leuk zijn als de slimme lamp in de woonkamer knippert als de wasmachine klaar is? Dankzij samenwerkingsverbanden met IFTTT, iHaus en Magenta Smart Home zijn de mogelijkheden eindeloos. Je hoeft het alleen maar te ontdekken en ervan te genieten.

Hulp op afstand
Met Hulp op afstand kan de klantenservice op afstand verbinding maken met Home Connect-apparaten en mogelijke storingsbronnen achterhalen. Zo heeft de technicus beter inzicht in het achterliggende probleem en kunnen de nodige reserveonderdelen worden meegenomen naar de reparatie.

Sport- en outdoorkleding Reinig jouw outdoorkleding op een veilige manier.
Het is belangrijk om sport- en outdoorkleding met extra zorg te behandelen, vooral tijdens het drogen. Gelijmde zomen, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn hittegevoelig. Het outdoorprogramma draait op een constante lage temperatuur waarbij de luchtvochtigheid continu wordt gemeten, zodat jouw kleding op een veilige manier wordt gereinigd.

Led-trommelverlichting
Optimaal verlicht interieur: led-trommelverlichting. De led-trommelverlichting gaat aan wanneer het apparaat is ingeschakeld, na het openen en sluiten van de deur en wanneer het droogprogramma start. De verlichting gaat automatisch uit om energie te besparen.

Bediening op afstand Alles onder controle
Zo past wassen altijd in jouw tijdschema. Met de Home Connect-app selecteer je makkelijk het meest geschikte programma en start je de wasmachine wanneer je maar wilt, waar je ook bent. Zo stel je de wasmachine zo in dat de was precies klaar is wanneer dat nodig is.

Controle op afstand Met controle op afstand bekijk je de status van je wasmachine waar je ook bent.
Dankzij Home Connect heb je altijd controle over je wasmachine. Check de instellingen van de wasmachine en krijg een pushnotificatie zodra het gekozen programma klaar is.

Push-meldingen Je bent direct op de hoogte als je was klaar is of als er wasmiddel moet worden bijgevuld.
Dagelijkse taken kun je veel efficiënter afhandelen met hulp van een assistent. De Home Connect-app laat je weten wanneer de vakjes in je wasmachinelade moeten worden bijgevuld of wanneer je was klaar is. Dankzij de Home Connect app hoef je je machine niet in de gaten te houden. Laat Home Connect je helpen, terwijl jij een veel georganiseerder leven leidt.

Simpele installatie Eenvoudig te installeren en snel klaar voor de eerste was
Je hoeft geen expert te zijn om je wasmachine te installeren en klaar te maken voor de eerste lading was. De Home Connect-app leid je stap voor stap door het proces. Van de waterhardheid instellen tot ervoor zorgen dat je het maximale uit je apparaat haalt.

Kinderslot Veilig voor iedereen in huis dankzij het kinderslot
De wasmachine staat vaak redelijk laag bij de grond, dus kinderen kunnen hier over het algemeen goed bij. Om de wasmachine ongestoord het werk te kunnen laten doen, activeer je eenvoudig een kinderslot. Alle knoppen zijn dan tijdelijk uitgeschakeld en de wasmachine kan onder geen enkele mogelijkheid worden geopend. Je haalt het kinderslot er weer eenvoudig af om de wasmachine weer te bedienen.

Info van fabrikant

Siemens merk informatie Siemens WG44B205NL wasmachine

Prestaties en verbruik:
- Energie efficiëntieklasse¹: A
- Energie² / Water³: 40 kWh / 50 liter
- Vulgewicht: 1 - 9 kg
- Programmaduur⁴: 3:48 uur:min
- Centrifuge droogklasse: B
- Centrifugesnelheid**: 400 - 1400 rpm
- Geluidsniveau: 70 dB (A) re 1 pW
- Geluidsniveauklasse: A

Programma's
- Standaard programma's: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas
- W_F55-CA10-Ahi-i
- Speciale programma's: Outdoor, Afpompen/Centrifugeren, powerSpeed 59, Snel + Mix, Extra spoelen, Extra snel 30'/15', Hygiëne
- Programma's te selecteren via de App: Dekbedden, Gordijnen, Handdoeken, Overhemden

Opties
- Home Connect: Monitoring en beheer op afstand, Energie Management, Remote Diagnostics, extra programma's downloaden. Houd je apparaat altijd up-to-date met firmware updates.
- smartFinish: stoomprogramma om droge kledingstukken te ontkreuken
- Hygiene Plus: schoon wasgoed en gelijktijdig effectief bacteriën doden
- AntiVlekken systeem: 6 speciale vlekkenprogramma's, 10 extra vlekkenprogramma's via Home Connect
- TouchControl tiptoetsen: Aan/uit, spoelen, Klaar in, Vlekkenautomaat, kinderbeveiliging, Geheugenfunctie, Spoelen, Remote Start, start/bijvullen, temperatuur, varioSpeed, Voorwas, Extra water, keuze voor centrifugeersnelheid/niet centrifugeren

Comfort / Zekerheid:
- A -20%: 20% energiezuiniger dan de limietwaarde van energie efficiëntieklasse A****
- Bijvulfunctie: Pauzeer het draaiende wasprogramma, om vergeten wasgoed in de trommel bij te voegen.
- Mini Load: was snel en efficiënt één of enkele kledingstukken
- directTouch Plus: elegant en gekanteld gebruikspaneel voor intuïtieve bediening
- Verlichte programmaknop met aan/uit toets
- powerSpeed systeem: uitstekende wasresultaten in korte tijd
- XXL 65 l
- Trommelverlichting: LED
- waveTrommel: bijzonder schone en effectieve wasverzorging dankzij de unieke trommelstructuur
- Bijvulfunctie
- iQdrive motor voor extra stilte, zuinigheid en lange levensduur incl. 10jr garantie
- 10 jaar garantie op de koolborstelloze iQdrive motor
- antiVibration design: meer stabiliteit en stilte
- waterPerfect Plus: voor efficiënt gebruik van water, zelfs met kleine belading, dankzij intelligente sensortechnologie
- Verbruiksindicator: telt aantal gedraaide programma's
- aquaStop waterbeveiliging: Siemens garantie bij waterschade - gedurende de gehele levensduur*
- Bodemplaat voor extra bescherming en geluidsisolatie
- Schuimherkenning: detecteert overdosering
- Aanduiding voor overdosering
- Onbalansherkenning
- Kinderbeveiliging op de deur
- Signaal einde programma
- Easy Clean lade

Technische specificaties:
- Onderbouwbaar onder 85 cm nishoogte
- Afmeting apparaat (H x B): 84.5 cm x 59.8 cm
- Diepte apparaat: 59.0 cm
- Diepte apparaat incl. deur: 63.8 cm
- Diepte apparaat met geopende deur: 109.0 cm

Programma overzicht:
- Fijne was
- Kreukherstellend
- Witte/bonte was
- Wol-handwas

Specificaties

Vulgewicht trommel
9 kg.
Toerental centrifuge
1400 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Energieklasse
Energieklasse A
Merk
Siemens
Soort
wasmachine
Kleur
Wit
Type
Voorlader
Wasresultaat
A
Aquastop (waterbeveiliging)
Volledige waterbeveiliging
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd in display
Wasmachine trommel
Rvs trommel, kunststof kuip
Geavanceerd vlekkenprogramma
Beladings / weeg automaat
Automatische dosering
Stoomfunctie ontkreuken/opfrissen
Draairichting deur
Linksdraaiend, niet om te zetten
Geschikt voor houten vloer?
Kenmerken wasmachine
Home Connect
Installatie
Haal de wasmachine uit de verpakking en verwijder vervolgens de transportbeveiligingen. Zet de wasmachine op de plaats en sluit water (standaard beluchterkraan), afvoer (min diamter 40 mm.) en elektra (230 Volt) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
845 x 598 x 590 mm.

Garantie

SIEMENS Nederland geeft standaard 2 jaar garantie op de SIEMENS wasmachine WG44B205NL. Zowel voorrijkosten, arbeidsloon als eventueel benodigde onderdelen vallen hieronder.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SIEMENS Nederland en uw storing bespreken.U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Online een servicebezoek aanvragen
Siemens biedt eveneens de mogelijkheid om online een service bezoek aan te vragen en hierbij direct een afspraak met de monteur te maken. Bezoek Siemens Service pagina
5 jaar garantie op Siemens extraKlasse apparaten
De exclusieve Siemens extraKlasse-lijn bestaat 30 jaar! Daarom krijgt u nu 3 jaar extra garantie op je extraKlasse apparatuur. Dat is 3 jaar bovenop de 2 jaar fabrieksgarantie. Zo kun je in totaal 5 jaar zorgeloos genieten van je Siemens extraKlasse apparatuur. Deze actie loopt tot 30 september 2024 en is alleen geldig na registratie via onderstaande link: Registreer voor SIEMENS 5 jaar garantie op extraKlasse
Optioneel: Vijf jaar garantie bij aanschaf van 4 of meer SIEMENS inbouw apparaten
Koop u vier of meer SIEMENS inbouwapparaten tegelijkertijd dan ontvangt u vijf jaar lang geen materiaalkosten. En vijf jaar lang geen arbeidsloon. In het derde tot en met het vijfde jaar vergoedt u alleen de voorrijkosten als u een beroep moet doen op deze garantie.

Wilt u gebruik maken van deze regeling? Dan hoeft u alleen uw aankoop te registreren op https://www.siemens-home.bsh-group.com/nl/. Na registratie ontvangt u enige tijd later een garantiecertificaat in een handige bewaarmap van SIEMENS.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

 • AEG LR8BADEN

  Op voorraad
  (4)
  9 kg.
  1600 toeren
  Uitgestelde starttijd
  Energieklasse A

Ander merk of kleur

Huidig product

 • Siemens WG44B205NL

  2-4 werkdagen
  9 kg.
  1400 toeren
  Uitgestelde starttijd
  Energieklasse A

Voor meer

 • Siemens WN54G2A7NL

  2-4 werkdagen
  10 kg. wassen, 6 kg. drogen
  1400 toeren
  Uitgestelde starttijd
  Energieklasse D
 • Siemens WN54G205NL

  2-4 werkdagen
  10 kg. wassen, 6 kg. drogen
  1400 toeren
  Uitgestelde starttijd
  Energieklasse D
 • Siemens WG44B2A9NL extraKlasse

  Op voorraad
  (2)
  9 kg.
  1400 toeren
  Uitgestelde starttijd
  Energieklasse A

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

  1 april 2024
  N. Fruijtier


  Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

  22 maart 2024
  Kornelis Bos


  Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

  Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

  20 maart 2024
  Klant


  We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
  Lees op trustpilot.nl