Siemens TC86303 koffiemachine

zwart

Korte beschrijving

Lees verder

De Siemens TC86303 is een fraaie design koffiemachine geschikt voor het bereiden van 10 tot 15 kopjes koffie. Dit koffiezetapparaat heeft een glazen kan met een inhoud van 1,25 liter en is voorzien van een afneembare waterkan voor eenvoudig bijvullen.

Praktisch verder is de timer functie met geheugen en klok optie en de automatische uitschakeling na 2 uur. Om een optimaal kopje koffie te zetten beschikt de Siemens TC86303 over een AromaSensePlus functie (ook voor het zetten van kleinere hoeveelheden koffie) en een sensorgestuurd verwarmingselement.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Siemens TC86303 koffiezetapparaat
Grijs
Voor 10-15 koppen koffie- Glaskan voor 10/15 kopjes (1.25 l)
- Transparante, afneembare watertank met geintegreerd handvat
- Uitneembaar zwenkfilter (1x4)

Comfort / Zekerheid:
- Timer met memoryfunctie en klok
- "AromaSensePlus" voor optimaal aroma ook bij het zetten van kleinere hoeveelheden koffie
- Sensorgestuurd verwarmingselement: perfecte smaak door optimale temperatuurregeling tijdens zetten en warmhouden
- Automatische uitschakeling na 2 uur
- Druppelstop
- Ontkalkingssysteem

Technische specificaties:
- Aansluitwaarde: 1160 Watt
- Geintegreerd kabelopbergvak

Specificaties

Kleur
Zwart
Buitenmaten ( h x b x d )
355 x 260 x 250 mm.
EAN
4242003535424
Merk
Siemens
Soort
koffiemachine

Garantie

SIEMENS Nederland geeft standaard 2 jaar garantie op de SIEMENS koffiezetapparaat TC86303. Zowel voorrijkosten, arbeidsloon als eventueel benodigde onderdelen vallen hieronder.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SIEMENS Nederland en uw storing bespreken.U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Online een servicebezoek aanvragen
Siemens biedt eveneens de mogelijkheid om online een service bezoek aan te vragen en hierbij direct een afspraak met de monteur te maken. Bezoek Siemens Service pagina
Optioneel: Vijf jaar garantie bij aanschaf van 4 of meer SIEMENS inbouw apparaten
Koop u vier of meer SIEMENS inbouwapparaten tegelijkertijd dan ontvangt u vijf jaar lang geen materiaalkosten. En vijf jaar lang geen arbeidsloon. In het derde tot en met het vijfde jaar vergoedt u alleen de voorrijkosten als u een beroep moet doen op deze garantie.

Wilt u gebruik maken van deze regeling? Dan hoeft u alleen uw aankoop te registreren op https://www.siemens-home.bsh-group.com/nl/. Na registratie ontvangt u enige tijd later een garantiecertificaat in een handige bewaarmap van SIEMENS.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag