Siemens MQ95020N mixer

Korte beschrijving

Lees verder

De Siemens MQ95020N handmixer is een betaalbare mixer uitgevoerd met 4 snelheden en voorzien van 2 kneedhaken en 2 kloppers. Deze mixer beschikt verder over een moment en turbostand, zodat ook extra vermogen kan worden toegevoegd.

De mixer beschikt verder over een praktische snoer opberging en is zo ontworpen dat deze zowel voor links- als rechtshandige goed te hanteren is.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Siemens MQ95020N handmixer
Wit
Krachtige 300 Watt motor- Innovatieve motortechniek: krachtig, stil en licht
- Ergonomisch design en schokvast materiaal
- 4 snelheden
- Moment- en Turbostand
- Aparte uitwerptoets voor gardes en kneedhaken
- Praktische snoeropberging
- Voor links- en rechtshandigen

Toebehoren:
- 2 Kloppers voor een perfect resultaat
- 2 Stabiele kneedhaken

Technische specificaties:
- Aansluitwaarde: 300 Watt

Specificaties

Kleur
Wit
Buitenmaten ( h x b x d )
140 x 184 x 70 mm.
EAN
4242003565520
Merk
Siemens
Soort
mixer

Garantie

SIEMENS Nederland geeft standaard 2 jaar garantie op de SIEMENS handmixer MQ95020N. Zowel voorrijkosten, arbeidsloon als eventueel benodigde onderdelen vallen hieronder.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SIEMENS Nederland en uw storing bespreken.U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Online een servicebezoek aanvragen
Siemens biedt eveneens de mogelijkheid om online een service bezoek aan te vragen en hierbij direct een afspraak met de monteur te maken. Bezoek Siemens Service pagina
Optioneel: Vijf jaar garantie bij aanschaf van 4 of meer SIEMENS inbouw apparaten
Koop u vier of meer SIEMENS inbouwapparaten tegelijkertijd dan ontvangt u vijf jaar lang geen materiaalkosten. En vijf jaar lang geen arbeidsloon. In het derde tot en met het vijfde jaar vergoedt u alleen de voorrijkosten als u een beroep moet doen op deze garantie.

Wilt u gebruik maken van deze regeling? Dan hoeft u alleen uw aankoop te registreren op https://www.siemens-home.bsh-group.com/nl/. Na registratie ontvangt u enige tijd later een garantiecertificaat in een handige bewaarmap van SIEMENS.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag