Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Siemens HB33GU530

inbouw oven rvs

Korte beschrijving

Lees verder

60 cm. hoge inbouw oven uitgevoerd met het innovatieve 3D hetelucht Plus systeem voor een perfect bakresultaat met 1, 2 of 3 bakplaten tegelijk. De Siemens HB33GU530 beschikt verder over een digitaal display met timer en klok en is ook nog eens zeer zuinig met een energieklasse A - 20-% label.

Praktisch verder bij de HB33GU530 is de eenvoudige bediening door middel van twee draaiknoppen: met de linker draaiknop kiest u de gewenste oven functie, waarna u met de rechter draaiknop de gewenste temperatuur kunt ingeven.

De oven heeft verder een klapdeur met softClose techniek, een koude deur constructie (wordt bijv maximaal 40 graden als u de oven instelt op 180 graden) en heeft een telescopische geleiders op 3 niveaus.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Siemens HB33GU530 inbouw oven
Roestvrijstaal
Energieklasse A+
MultifunctioneelUniversele PLUS oven met 8 verwarmingssystemen
- Onder- en bovenwarmte
- Onderwarmte
- 3D hetelucht plus
- Circulatiegrill
- Vario grootvlakgrill
- Vario kleinvlakgrill
- Ontdooien en Pizzastand
- Automatisch snel voorverwarmen

Design:
- Verzinkbare draaiknoppen
- Profi-handgreep
- Lichtconcept wit/rood

Reiniging:
- Gladde ovenwanden
- Titangrijs glansemail
- Volledig glazen binnendeur
- Comfort / Zekerheid:
- Ruime oveninhoud: 67 liter
- Elektronische klok
- Binnenverlichting
- Klapdeur met softClose
- Temperatuur glasdeur max. 40°C (oven 180°C)
- Kinderbeveiliging: sleutelfunctie

Uittreksysteem:
- Telescooprails 3-voudig Super met stop-functie

Technische data:
- Inbouwmaten (hxbxd): 575 x 560 x 550 mm
- Geforceerde koeling met naventilatie
- Aansluitwaarde: 3.5 kW
- Aansluitsnoer met stekker (1,20 m)
- Energieverbruik A-20%: 20% (0.79 kWh) dan de grenswaarde van energieklasse A

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
67,00
EAN
4242003589113
Merk
Siemens
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
595 x 595 x 548 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
575-597 x 560 x 550 mm

Garantie

SIEMENS Nederland geeft standaard 2 jaar garantie op de SIEMENS oven inbouw rvs HB33GU530. Zowel voorrijkosten, arbeidsloon als eventueel benodigde onderdelen vallen hieronder.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SIEMENS Nederland en uw storing bespreken.U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Online een servicebezoek aanvragen
Siemens biedt eveneens de mogelijkheid om online een service bezoek aan te vragen en hierbij direct een afspraak met de monteur te maken. Bezoek Siemens Service pagina
Optioneel: Vijf jaar garantie bij aanschaf van 4 of meer SIEMENS inbouw apparaten
Koop u vier of meer SIEMENS inbouwapparaten tegelijkertijd dan ontvangt u vijf jaar lang geen materiaalkosten. En vijf jaar lang geen arbeidsloon. In het derde tot en met het vijfde jaar vergoedt u alleen de voorrijkosten als u een beroep moet doen op deze garantie.

Wilt u gebruik maken van deze regeling? Dan hoeft u alleen uw aankoop te registreren op https://www.siemens-home.bsh-group.com/nl/. Na registratie ontvangt u enige tijd later een garantiecertificaat in een handige bewaarmap van SIEMENS.

Zeven jaar volledige garantie op Avantgarde wasmachines en -droger!
Let op! Bij registratie van de aankoop van de Siemens WM14U940EU, de Siemens WM14U840EU en/of de Siemens WT47X940EU ontvangt u op deze apparaten 7 jaar volledige garantie! Voorwaarde is wel dat het apparaat tussen 15 april 2018 en 30 september 2018 is aangeschaft.
Registreer uw Avantgarde wasmachine en/of -droger

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag