Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Samsung VR20H9050UW

stofzuiger zwart

Korte beschrijving

Lees verder

De Samsung VR20H9050UW is een luxe robotstofzuiger uitgevoerd met een unieke CycloneForce techniek. Ten opzichte van de meeste robotstofzuigers beschikt dit model over een echte zuigtechniek en niet alleen een ronddraaiende borstel.

Praktisch verder bij de Samsung VR20H9050UW is de camera welke via diverse opnames in de ruimte zijn positie optimaliseert. Daarmee weet de stofzuiger exact waar hij al geweest is en - indien hij tussentijds terug moet naar het station om op te laden - waar de plek is waar hij weer naar terug moet gaan.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Samsung VR20H9050UW robotstofzuiger
Zwart
Opvangbak van 0,7 liter- Vermogen (Watt): 30
- Oplaadstation: Ja
- Inhoud stofopvang (liter): 0.7
- Laadtijd (in min): 160
- Bedrijfstijd (in min): 60
- Programmeerbaar: Ja
- Kamer-naar-kamer functie: Ja
- Vuil-detectie: Ja, optisch
- Werkt in donker: Nee
- Snoerloos: Ja
- Gewicht (kg): 4.5
- Geluidsniveau: 76 dB
- Inclusief afstandsbediening
- Optische vuilherkenning
- Automatisch opladen in het oplaadstation
- Oplaadtijd: 2u40min

Specificaties

Kleur
Zwart
Buitenmaten ( h x b x d )
135 x 378 x 362 mm.
EAN
8806086414746
Merk
Samsung
Soort
stofzuiger
Maximaal vermogen (Watt)
30,00
Kenmerken stofzuigers
Met accu

Garantie

Op de SAMSUNG robotstofzuiger VR20H9050UW ontvangt u bij aanschaf 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op de volledige reparatie dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en alle kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor een volledig overzicht. Garantie voorwaarden Samsung apparatuur
Wat te doen bij een storing?
In het geval dat u service nodig heeft adviseren wij u allereerst direct contact met ons op te nemen. U kunt dit doen per e-mail naar onze klantenservice via info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon via nummer 035-6918115. Desgewenst is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Samsung Nederland. U kunt dit doen per telefoon via nummer : 0900-SAMSUNG (0900-7267864). Wij adviseren u om volledige modelnummer en serienummer van uw apparaat met daarbij de datum enen een korte beschrijving van de fout/vraag bij de hand te houden.

Online service aanvraag
Samsung heeft voor witgoed service verzoeken ook een online applicatie gebouwd. Zodoende kunt u direct uw storing opgeven via de Samsung Service Applicatie
Contactgegevens Samsung service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Samsung Nederland. Per telefoon op 0900-SAMSUNG (0900-7267864).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag