Samsung VCC54F5V33 stofzuiger

geel

Korte beschrijving

Lees verder

De Samsung VCC54F5V33 stofzuiger is een compact model uitgevoerd met een 1500 Watt motor welke een vermogen van 380 Watt zuigkracht levert. Deze fraaie stofzuiger heeft een inhoud van 2,5 liter stofzak en beschikt over een actieradius van 9 meter.

De VCC54F5V33 is verder voorzien van een zeer laag gewicht van slechts 4 kg. en daarmee zeer handzaam. Praktisch verder is de telescopische buis (goed aan uw gewenste hoogte aanpasbaar) en de elektronische zuigkracht regeling.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Samsung VCC54F5V33 stofzuiger
Geel
360 Watt
- Cylinderzuiger
Werkt met stofzak VCA-VM54
- Robbuste zuigslang
- Telescoopbuis
- Automatische snoeroproller
- aan/uit schakelaar, met voetbediening
- Elektronische zuigkrachtregeling

Technische specificaties:
- Vermogen: 380 - max. 1500 watt
- Opvang: 2,5 liter
Actieradius: 9 meter
- Snoerlengte: 6 meter
- Gewicht: 4 kg (zonder toebehoren)
- Wordt geleverd met stofzakken
- Met stootrand

Specificaties

Kleur
Geel
Buitenmaten ( h x b x d )
273 x 370 x 233 mm.
Merk
Samsung
Soort
stofzuiger
Aktieradius
9 meter
Maximaal vermogen (Watt)
1.500,00
Kenmerken stofzuigers
Met stofzak

Garantie

Op de SAMSUNG stofzuiger VCC54F5V33 ontvangt u bij aanschaf 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op de volledige reparatie dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en alle kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Bekijk de garantievoorwaarden voor een volledig overzicht. Garantie voorwaarden Samsung apparatuur
Wat te doen bij een storing?
In het geval dat u service nodig heeft adviseren wij u allereerst direct contact met ons op te nemen. U kunt dit doen per e-mail naar onze klantenservice via info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon via nummer 035-6918115. Desgewenst is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Samsung Nederland. U kunt dit doen per telefoon via nummer : 0900-SAMSUNG (0900-7267864). Wij adviseren u om volledige modelnummer en serienummer van uw apparaat met daarbij de datum enen een korte beschrijving van de fout/vraag bij de hand te houden.

Online service aanvraag
Samsung heeft voor witgoed service verzoeken ook een online applicatie gebouwd. Zodoende kunt u direct uw storing opgeven via de Samsung Service Applicatie
Contactgegevens Samsung service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Samsung Nederland. Per telefoon op 0900-SAMSUNG (0900-7267864).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag