Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg S45VCX2 outlet

inbouw combi-stoomoven rvs

Korte beschrijving

Lees verder

Luxe combi stoom oven uitgevoerd in een nishoogte van 45 cm. en voorzien van 11 functies. De Smeg S45VCX2 is een roestvrijstalen combi-stoomoven geschikt voor het bereiden van groente, aardappelen e.d., maar juist ook voor vlees en vis. Door de toevoeging van stoom aan de oven functie blijft uw gerecht sappig en mals.

Dit apparaat is gedurende twee dagen op een show tentoon gesteld, vandaar de lage op=op prijs. Het product is verder onbeschadigd en heeft natuurlijk de normale 2 jaar volledige fabrieksgarantie
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg S45VCX2 combi-stoomoven
Roestvrijstaal
Nismaat 45 cm.
Energieklasse A11 functies

- Automatische programma’s voor diverse soorten
- vis, vlees en groente
- Functie t.b.v. ontkalken
- Te verlichte bedieningsknoppen
- Dubbel digitaal LED display
- Timer en automatische in- en uitschakeling
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- ECO-Logic optie (aansluitwaarde 3,0 kW)
- Temperatuur instelbaar van 40°C - 220°C
- Mantelkoeling
- Grill: 1,20 kW
- 3 kookniveaus
- Uitneembare ovendeur, drievoudig glas
- Rvs interieur
- Binnenverlichting (25 W)
- Kinderbeveiliging
- Automatische uitschakeling stoom bij openen deur
- Inhoud waterreservoir: 1,2 liter
- Netto inhoud: 32 liter

Inclusief:
1 ovenrooster
1 rvs ovenschaal
1 diepe rvs ovenschaal (40 mm)

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
32,00
Merk
Smeg
Soort
combi-stoomoven
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Met stoom functie
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
455 x 595 x 562 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
450-460 x 558-568 x min. 550 mm.
Binnenmaten oven (h x b x d)
190 x 400 x 360 mm.

Garantie

Op een SMEG combi stoomoven S45VCX2 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag