Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Pelgrim PSK620RVS

wand afzuigkap rvs

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
427,00
Breedte afzuigkap (cm)
60,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Pelgrim PSK620RVS is een 60 cm. brede wandmodel afzuigkap uitgevoerd met een vermogen van 427 m3/uur. Deze roestvrijstalen afzuigkap heeft 2 aluminium vetfilters aan de onderzijde welke uitwasbaar zijn.

De afzuigkap is verder voorzien van 2 x 7 Watt spaarlampje en beschikt over een afvoer met een diameter van 150 of 120 mm. De bediening bevindt zich aan de voorzijde van de afzuigkap. Met druktoetsen kan daar het gewenste vermogen in 3 standen ingesteld worden.

Desgewenst is het mogelijk deze Pelgrim PSK620RVS om te bouwen naar een recirculatie uitvoering, maar daarvoor dient u de koolstoffilters mee te bestellen.

Info van fabrikant

Pelgrim afzuigkap PSK620RVS
Schouwkap
60 cm breedSpecificaties
- Afzuigcapaciteit 220 - 427 m³/h
- Geschikt voor afvoer naar buiten
- Geschikt voor recirculatie (2 x koolstoffilter KF21 bijbestellen)
- 3 afzuigsnelheden
- 2 x aluminium vetfiltercassette
- 2 x 7 W spaarlampen
- Diameter afvoermaat 150 -120 mm
- Geluidsniveau (stand 2) 51 dB(A)

Gebruikersgemak
- Bediening door mechanische druktoetsen

Accessoires
- AW600RVS RVS achterwand (60 cm breed x 65 cm hoog)
- AW675RVS RVS achterwand (60 cm breed x 75 cm hoog)
- 2 x KF21 Koolstoffilter

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
427,00
Breedte afzuigkap (cm)
60,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8715393119360
Merk
Pelgrim
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
Schouw model
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
787-1180 x 600 x 515 mm.

Garantie

Pelgrim Nederland geeft u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van de PELGRIM afzuigkap rvs PSK620RVS. Dit betreft in de eerste twee jaar de voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Mocht de monteur voor een service bezoek bij u komen en vaststellen dat de storing te wijten is aan een gebruikersfout of dat het kunststof onderdelen betreft, houdt u er dan rekening mee dat dit niet onder garantie valt.

Wat houdt de deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. Indien hierboven aangegeven staat dat u op de PELGRIM afzuigkap rvs PSK620RVS zelfs 5 jaar garantie heeft, dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (standaard is 2 jaar fabrieksgarantie) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Voordeel voor u als consument bij aanmelding van de storing betreft:
1. u hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant
2. bepaalde storingen lost onze eigen service dienst op wat voor u voordeliger is
3. wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen
4. als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Pelgrim service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het vraag monteursbezoek aan - formulier op de website van Pelgrim service. Telefonisch is de servicedienst van Pelgrim te bereiken op nummer 0900 - 555 00 03.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Pelgrim apparaten
Als u gelijktijdig vier Pelgrim apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.


Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag