Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Pelgrim PM2131RVS

combi-magnetron rvs

Korte beschrijving

Lees verder

Grote combi magnetron uitgevoerd in rondom roestvrijstaal en voorzien van een digitaal display. Deze luxe Pelgrim PM2131RVS beschikt over een binnenruimte van 31 liter en heeft een draaiplateau met een doorsnede van 35 cm.

De PM2131RVS is met behulp van een draaiknop en enkele druktoetsen eenvoudig en snel instelbaar. Voorzien van een digitale timer, dagtijdweergave en uitgestelde starttijd.

Info van fabrikant

Pelgrim PM2131RVS combi magnetron
Combi
Roestvrijstaal

- Binnenruimte 31 liter
- 5 magnetron standen
8 automatische kookprogramma's
3 automatische ontdooiprogramma's
- 6 handmatige combinatie functies
- Diameter draaiplateau 350 mm
Bediening door draaiknoppen, druktoetsen
- Digitale timer
- 24 uurs klokweergave
- Binnenruimte rvs
- Kinderslot
- Deurschakelaar
- Uitgegestelde start
- 1 hoog en 1 laag grillrek

- Kleur: roestvrijstaal
- Aansluitwaarde: 1,58 kW
- Afmetingen (hxbxd): 310 x 560 x 550 mm.
- Magnetronvermogen: 100 - 1000 Watt
- Grill vermogen: 1100 Watt
- Oventemperatuur: 230 graden
- Hetelucht vermogen: 1300 Watt

Specificaties

Kleur
Rvs
Inhoud binnenruimte (liters)
31,00
EAN
8715393112682
Merk
Pelgrim
Soort
combi-magnetron
Kenmerken
Met draaiplateau
Installatie
Pak de combi-magnetron uit en plaats deze op een stabiele plaats. Let hierbij op dat de combi-magnetron zijn warmte kwijt kan. Sluit de elektra aan op de standaard randaarde stopcontact. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
310 x 560 x 550 mm.

Garantie

Pelgrim Nederland geeft u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van de PELGRIM combi-magnetron PM2131RVS. Dit betreft in de eerste twee jaar de voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Mocht de monteur voor een service bezoek bij u komen en vaststellen dat de storing te wijten is aan een gebruikersfout of dat het kunststof onderdelen betreft, houdt u er dan rekening mee dat dit niet onder garantie valt.

Wat houdt de deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. Indien hierboven aangegeven staat dat u op de PELGRIM combi-magnetron PM2131RVS zelfs 5 jaar garantie heeft, dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (standaard is 2 jaar fabrieksgarantie) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Voordeel voor u als consument bij aanmelding van de storing betreft:
1. u hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant
2. bepaalde storingen lost onze eigen service dienst op wat voor u voordeliger is
3. wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen
4. als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Pelgrim service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het vraag monteursbezoek aan - formulier op de website van Pelgrim service. Telefonisch is de servicedienst van Pelgrim te bereiken op nummer 0900 - 555 00 03.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Pelgrim apparaten
Als u gelijktijdig vier Pelgrim apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.


Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag