Pelgrim

Pelgrim OVM516RVS oven

Korte beschrijving

De Pelgrim OVM516RVS is een luxe inbouw oven uitgevoerd met een stoomschoon programma. Deze zuinige oven is voorzien van een energieklasse A label en beschikt over een instelbare temperatuur van 50 tot 275 graden.
Lees verder

Inbouw oven rvs

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Bekijk specificaties
De Pelgrim OVM516RVS is een luxe inbouw oven uitgevoerd met een stoomschoon programma. Deze zuinige oven is voorzien van een energieklasse A label en beschikt over een instelbare temperatuur van 50 tot 275 graden.

Beschrijving

De Pelgrim OVM516RVS is een luxe inbouw oven uitgevoerd met een stoomschoon programma. Deze zuinige oven is voorzien van een energieklasse A label en beschikt over een instelbare temperatuur van 50 tot 275 graden.

De bediening is eenvoudig door middel van twee draaiknoppen, ondersteund met een display in het midden. Met de linker knop kunt u de door u gewenste ovenfunctie instellen, waarbij u onder andere onder/bovenwarmte, hetelucht en grill kunt kiezen. Tevens is het mogelijk verschillende van deze functies met elkaar te combineren.

Praktisch verder bij de Pelgrim OVM516RVS is de grote binnenruimte (inhoud 67 liter) waarbij het mogelijk is om op meerdere niveaus te bakken. Daarbij kunt u de gewenste bereidingstijd instellen door middel van de timer.

Schoonmaken
Bijzonder veel aandacht is besteed aan het goed schoon kunnen houden van de oven. Zo is de buitenzijde uitgevoerd in vingervlekvrij roestvrijstaal, zijn de binnenwanden voorzien van emaille en sluit de oven af op een volledig glazen binnenruit (welke ook nog eens uitneembaar is). Daarnaast heeft oven een stoomschoonmaak programma waarbij - met behulp van stoom - vet en vuil van de wanden losgeweekt wordt. Hierdoor is deze gemakkelijker te reinigen.


Productinfo van fabrikant

Pelgrim OVM516RVS oven
Boven-, onderwarmte (beide apart in te stellen), turbo-heteluchtcirculatie en grill
Oven met klepdeur
Roestvrijstaal

Specificaties
- Binnenruimte: 67 liter
- Onder- en bovenwarmte, (turbo) hetelucht en kleine en grote grill
- Temperatuur regelbaar van 50 - 275 ºC
- 2 x 25 W halogeen lampen in ovenruimte
- Energieklasse A

Gebruikersgemak
- Tiptoetsbediening met draaiknoppen
- 4 insteekniveaus, op meerdere niveaus bakken
- Timer en kookwekker
- Extra functies: ontdooien en snel voorverwarmen
- Koude deur; veilig door 3 glaslagen
- Verticaal te combineren met MAC514RVS/MAT
- Softclose ovendeur

Schoonmaakgemak
- Vlekvrij RVS: voorkomt vingerafdrukken
- Gladde ovendeur en binnenruit uitneembaar
- Stoomschoon programma
- Emaille binnenruimte; voorkomt vuilaanhechting
- Uitneembare zijrekjes

Toebehoren
- 1 XL geëmailleerde bakplaat
- 1 XL grillrooster
- 1 XL diepe bakplaat

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
67,00
EAN
8715393127495
Merk
Pelgrim
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
596 x 597 x 547 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min. 590 x min. 560 x min. 550 mm.

Garantie

Pelgrim Nederland geeft u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van de PELGRIM oven inbouw OVM516RVS. Dit betreft in de eerste twee jaar de voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Mocht de monteur voor een service bezoek bij u komen en vaststellen dat de storing te wijten is aan een gebruikersfout of dat het kunststof onderdelen betreft, houdt u er dan rekening mee dat dit niet onder garantie valt.

Wat houdt de deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. Indien hierboven aangegeven staat dat u op de PELGRIM oven inbouw OVM516RVS zelfs 5 jaar garantie heeft, dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (standaard is 2 jaar fabrieksgarantie) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Voordeel voor u als consument bij aanmelding van de storing betreft:
1. u hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant
2. bepaalde storingen lost onze eigen service dienst op wat voor u voordeliger is
3. wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen
4. als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Pelgrim service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het vraag monteursbezoek aan - formulier op de website van Pelgrim service. Telefonisch is de servicedienst van Pelgrim te bereiken op nummer 0900 - 555 00 03.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Pelgrim apparaten
Als u gelijktijdig vier Pelgrim apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.


Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Vraag:
Zijn de symbolen van o.a. temperatuur,tijd en verlichting bij de pelgrim ovm 516 rvs verlicht op het paneel ?
1
De oven heeft een display waarop de gekozen tijd en temperatuur wordt weergegeven. De twee draaiknoppen met de daarbij behorende symbolen om dit display aan te sturen hebben geen display en zijn dus verder ook niet verlicht.
Vindt u deze vraag nuttig?        

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc