Pelgrim

Pelgrim OKW740RVS oven

Korte beschrijving

Luxe inbouw oven uitgevoerd in een standaard nismaat van 60 cm. en voorzien van onder- en bovenwarmte, hetelucht, grill, turbo hetelucht en diverse combinatie functies. De Pelgrim OKW740RVS heeft een zelfreinigende pyrolyse functie.
Lees verder

Inbouw oven rvs

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Bekijk specificaties
Luxe inbouw oven uitgevoerd in een standaard nismaat van 60 cm. en voorzien van onder- en bovenwarmte, hetelucht, grill, turbo hetelucht en diverse combinatie functies. De Pelgrim OKW740RVS heeft een zelfreinigende pyrolyse functie.

Beschrijving

Luxe inbouw oven uitgevoerd in een standaard nismaat van 60 cm. en voorzien van onder- en bovenwarmte, hetelucht, grill, turbo hetelucht en diverse combinatie functies. De Pelgrim OKW740RVS heeft een zelfreinigende pyrolyse functie.

De OKW740RVS beschikt verder over een digitaal display en is hiermee zeer eenvoudig en overzichtelijk te bedienen. De oven is perfect te combineren met de bijpassende MAG740RVS combi oven-magnetron.

Bij de pyrolyse functie brandt de oven zichzelf op een temperatuur van ongeveer 500 graden schoon. Tijdens dit proces treedt kinderbeveiliging in werking waardoor u de oven niet kunt openen en de buitenzijde van de oven handwarm blijft. Nadat de functie is uitgevoerd dient u alleen de verkoolde etensresten weg te geven en is u oven weer top gereinigd.


Productinfo van fabrikant

Pelgrim OKW740RVS oven
Meersystemen oven met pyrolysefunctie

Boven-, onderwarmte (beide apart in te stellen), turbo-heteluchtcirculatie en grill
Oven met klepdeur
Roestvrijstaal


- Grill
- Turbo-heteluchtcirculatie, deze heteluchtfunctie zorgt voor extra snel circuleren van de warme lucht in de oven. Ideaal voor het bereiden van o.a. pizza
- Boven- en onderwarmte apart in te stellen, ideaal voor het bakken van diverse gerechten, zoals brood, taart en quiche
- Programmeerbare elektronische klok, automatisch in- en uitschakelen van de oven én functie voor kookwekker
- Inhoud 60 liter
- 2 x emaille bakplaat, 1 x ovenrooster
- Energielabel A+
- Deze oven is mooi te combineren in verticale lijn met combi-magnetron, type MAG740RVS

Deze oven is ook leverbaar in Pelgrim Jazz matzwart, type OKW740MAT. Pyrolysefunctie voor grondig reinigen van de ovenruimte.

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
60,00
EAN
8715393121448
Merk
Pelgrim
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Met Pizza functie, Zelfreinigend pyrolyse
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
598 x 592 x 567 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min. 590 x min. 560 x min. 550 mm.

Garantie

Pelgrim Nederland geeft u 5 jaar garantie bij aankoop van de PELGRIM oven inbouw OKW740RVS. Dit betreft in de eerste twee jaar de voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Mocht de monteur voor een service bezoek bij u komen en vaststellen dat de storing te wijten is aan een gebruikersfout of dat het kunststof onderdelen betreft, houdt u er dan rekening mee dat dit niet onder garantie valt.

Wat houdt de deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. Indien hierboven aangegeven staat dat u op de PELGRIM oven inbouw OKW740RVS zelfs 5 jaar garantie heeft, dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (standaard is 2 jaar fabrieksgarantie) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Voordeel voor u als consument bij aanmelding van de storing betreft:
1. u hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant
2. bepaalde storingen lost onze eigen service dienst op wat voor u voordeliger is
3. wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen
4. als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Pelgrim service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het vraag monteursbezoek aan - formulier op de website van Pelgrim service. Telefonisch is de servicedienst van Pelgrim te bereiken op nummer 0900 - 555 00 03.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Pelgrim apparaten
Als u gelijktijdig vier Pelgrim apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.


Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc