Pelgrim

Pelgrim MAG624MAT magnetron

Korte beschrijving

De Pelgrim MAG624MAT is een inbouw magnetron van 45 cm. hoog uitgevoerd in de kleur matzwart. Daarmee is deze magnetron perfect te combineren met de andere matzwarte inbouw apparaten van Pelgrim.
Lees verder

Inbouw magnetron mat zwart

Kleur
Mat zwart
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
55,00
Bekijk specificaties
De Pelgrim MAG624MAT is een inbouw magnetron van 45 cm. hoog uitgevoerd in de kleur matzwart. Daarmee is deze magnetron perfect te combineren met de andere matzwarte inbouw apparaten van Pelgrim.

Beschrijving

De Pelgrim MAG624MAT is een inbouw magnetron van 45 cm. hoog uitgevoerd in de kleur matzwart. Daarmee is deze magnetron perfect te combineren met de andere matzwarte inbouw apparaten van Pelgrim.

Praktisch is de ruime inhoud van 55 liter waarbij op 4 insteekniveaus een glazen bakplaat geplaatst kan worden. Deze magnetron heeft dus geen draaiplateau, waardoor ook grotere schalen eenvoudig te plaatsen zijn.

De Pelgrim MAG624MAT is voorzien van een vermogen van 1000 Watt welke in meerdere standen instelbaar is. De magnetron heeft verder een timer met uitgestelde starttijd en een tiptoetsbediening met tekst display. Met de draaiknop kunt u daarbij variabelen als tijd en magnetron vermogen instellen.


Productinfo van fabrikant

Pelgrim magnetron MAG624MAT
Magnetron
nis 45 cmSpecificaties
- XL binnenruimte: 55 liter inhoud
- 1 x 25 W halogeen lamp in ovenruimte
- 90 - 1000 W invertertechniek; gelijkmatige bereiding

Gebruikersgemak
- Tiptoetsbediening met draai/drukknop en tekstdisplay
- 4 insteekniveaus, op meerdere niveaus verwarmen
- Timer en kookwekker
- Kinderslot
- Geen draaiplateau: ruimte voor schalen
- Extra functie: ontdooien
- 67 automatische programma’s
- Favorieten; eigen programma’s opslaan

Schoonmaakgemak
- Stoomschoonprogramma
- Emaille binnenruimte; voorkomt vuilaanhechting
- Uitneembare zijrekjes

Toebehoren
- 1 XL glazen bakplaat

Specificaties

Kleur
Mat zwart
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
55,00
EAN
8715393135513
Merk
Pelgrim
Soort
magnetron
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Met draaiplateau
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de magnetron uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de magnetron vast volgens de montage instructie. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.

Garantie

Pelgrim Nederland geeft u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van de PELGRIM magnetron matzwart MAG624MAT. Dit betreft in de eerste twee jaar de voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Mocht de monteur voor een service bezoek bij u komen en vaststellen dat de storing te wijten is aan een gebruikersfout of dat het kunststof onderdelen betreft, houdt u er dan rekening mee dat dit niet onder garantie valt.

Wat houdt de deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. Indien hierboven aangegeven staat dat u op de PELGRIM magnetron matzwart MAG624MAT zelfs 5 jaar garantie heeft, dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (standaard is 2 jaar fabrieksgarantie) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Voordeel voor u als consument bij aanmelding van de storing betreft:
1. u hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant
2. bepaalde storingen lost onze eigen service dienst op wat voor u voordeliger is
3. wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen
4. als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Pelgrim service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het vraag monteursbezoek aan - formulier op de website van Pelgrim service. Telefonisch is de servicedienst van Pelgrim te bereiken op nummer 0900 - 555 00 03.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Pelgrim apparaten
Als u gelijktijdig vier Pelgrim apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.


Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u offici&‌euml;le documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Wilt u een vraag stellen?
Log hier in en stel direct uw vraag.
Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc