Pelgrim

Pelgrim MAG537RVS magnetron

Korte beschrijving

De Pelgrim MAG537RVS is een ruime inbouw magnetron uitgevoerd in het roestvrijstaal en geschikt voor plaatsing in een nis van 38 cm. hoog.
Lees verder

Inbouw magnetron rvs

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 38 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
25,00
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Interesse?

Dit artikel is alleen via onze winkel verkrijgbaar.

Bezoek ons in Bussum voor advies omtrent deze Pelgrim magnetron of neem contact met ons op.

Bel 035-6918115 of mail ons    
De Pelgrim MAG537RVS is een ruime inbouw magnetron uitgevoerd in het roestvrijstaal en geschikt voor plaatsing in een nis van 38 cm. hoog.

Beschrijving

De Pelgrim MAG537RVS is een ruime inbouw magnetron uitgevoerd in het roestvrijstaal en geschikt voor plaatsing in een nis van 38 cm. hoog.

Deze inbouw magnetron heeft een inhoud van 25 liter waarbij de binnenruimte volledig uitgevoerd is in roestvrijstaal. Op de bodem bevindt zich een draaiplateau. Praktisch verder is de heldere verlichting welke zorgt voor een goed overzicht. Het draaiplateau biedt ruimte aan schalen tot 31,5 cm.

De magnetron is verder uitgevoerd met druktoetsen en een enkele draaiknop. Daarmee kan het gewenste vermogen en de bijpassende tijd ingesteld worden. Praktisch hierbij is de display voor weergave en de mogelijkheid om één van de acht automatische programma's te kiezen.


Productinfo van fabrikant

Pelgrim magnetron MAG537RVS
Magnetron met draaideur
nis 38 cmSpecificaties
- Binnenruimte: 25 liter inhoud
- Magnetron 900 W
- 1 x 25 W gloeilamp in ovenruimte

Gebruikersgemak
- Bediening met draaiknoppen en druktoetsen
- Timer
- Kinderslot
- Draaiplateau, geschikt voor schalen tot ø 315 mm
- 8 automatische programma's

Schoonmaakgemak
- RVS binnenruimte

Specificaties

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 38 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
25,00
EAN
8715393128829
Merk
Pelgrim
Soort
magnetron
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de magnetron uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de magnetron vast volgens de montage instructie. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.

Garantie

Pelgrim Nederland geeft u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van de PELGRIM magnetron inbouw MAG537RVS. Dit betreft in de eerste twee jaar de voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Mocht de monteur voor een service bezoek bij u komen en vaststellen dat de storing te wijten is aan een gebruikersfout of dat het kunststof onderdelen betreft, houdt u er dan rekening mee dat dit niet onder garantie valt.

Wat houdt de deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. Indien hierboven aangegeven staat dat u op de PELGRIM magnetron inbouw MAG537RVS zelfs 5 jaar garantie heeft, dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (standaard is 2 jaar fabrieksgarantie) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Voordeel voor u als consument bij aanmelding van de storing betreft:
1. u hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant
2. bepaalde storingen lost onze eigen service dienst op wat voor u voordeliger is
3. wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen
4. als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Pelgrim service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het vraag monteursbezoek aan - formulier op de website van Pelgrim service. Telefonisch is de servicedienst van Pelgrim te bereiken op nummer 0900 - 555 00 03.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Pelgrim apparaten
Als u gelijktijdig vier Pelgrim apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.


Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u offici&‌euml;le documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Wilt u Inloggen om een vraag te stellen?
Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc