Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Pelgrim MAG527RVS

inbouw magnetron rvs

Specificaties

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 38 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
20,00
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Pelgrim MAG527RVS is een inbouw magnetron van 38 cm. hoog uitgevoerd in het roestvrijstaal. Deze magnetron beschikt over een draaideur en is uitgevoerd met een inbouw raam.

Aan de buitenzijde bevindt zich de bediening waarbij met twee draaiknoppen het gewenste vermogen en de bijbehorende tijd ingesteld kan worden. Daaronder bevindt zich een knop voor het openen van de deur.

Binnenin beschikt de Pelgrim MAG527RVS over een inhoud van 20 liter en is uitgevoerd met 25 Watt gloeilamp. Deze binnenruimte is volledig uitgevoerd in roestvrijstaal.

Info van fabrikant

Pelgrim MAG527RVS magnetron

- Binnenruimte: 20 liter
- 1 x 25 W gloeilamp in ovenruimte
- Draaiplateau, geschikt voor schalen tot ø 270 mm

Gebruikersgemak
- Bediening met draaiknoppen
- Mechanische timer

Schoonmaakgemak
- RVS binnenruimte

Specificaties

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 38 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
20,00
EAN
8715393129543
Merk
Pelgrim
Soort
magnetron
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de magnetron uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de magnetron vast volgens de montage instructie. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.

Garantie

Pelgrim Nederland geeft u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van de PELGRIM magnetron inbouw MAG527RVS. Dit betreft in de eerste twee jaar de voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Mocht de monteur voor een service bezoek bij u komen en vaststellen dat de storing te wijten is aan een gebruikersfout of dat het kunststof onderdelen betreft, houdt u er dan rekening mee dat dit niet onder garantie valt.

Wat houdt de deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. Indien hierboven aangegeven staat dat u op de PELGRIM magnetron inbouw MAG527RVS zelfs 5 jaar garantie heeft, dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (standaard is 2 jaar fabrieksgarantie) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Voordeel voor u als consument bij aanmelding van de storing betreft:
1. u hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant
2. bepaalde storingen lost onze eigen service dienst op wat voor u voordeliger is
3. wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen
4. als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Pelgrim service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het vraag monteursbezoek aan - formulier op de website van Pelgrim service. Telefonisch is de servicedienst van Pelgrim te bereiken op nummer 0900 - 555 00 03.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Pelgrim apparaten
Als u gelijktijdig vier Pelgrim apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.


Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag