Pelgrim ISW1200RVS plafondunit afzuigkap

Korte beschrijving

De Pelgrim ISW1200RVS is een plafondunit afzuigkap uitgevoerd met een afzuigcapaciteit van 800 m3/uur. Daarmee is deze afzuigkap ook geschikt voor grotere keukens.
Lees verder

Plafondunit afzuigkap met randafzuiging

Afzuigcapaciteit (m3)
800,00
Breedte afzuigkap (cm)
120,00
Energieklasse
Energieklasse B
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Interesse?

Dit artikel is alleen via onze winkel verkrijgbaar.

Bezoek ons in Bussum voor advies omtrent deze Pelgrim afzuigkap of neem contact met ons op.

Bel 035-6918115 of mail ons    
De Pelgrim ISW1200RVS is een plafondunit afzuigkap uitgevoerd met een afzuigcapaciteit van 800 m3/uur. Daarmee is deze afzuigkap ook geschikt voor grotere keukens.

Beschrijving

De Pelgrim ISW1200RVS is een plafondunit afzuigkap uitgevoerd met een afzuigcapaciteit van 800 m3/uur. Daarmee is deze afzuigkap ook geschikt voor grotere keukens.

Na plaatsing in het plafond beschikt deze afzuigkap over randafzuiging (hoger rendement) en heldere en zuinige LED verlichting. De bediening vind plaats via een afstandbediening, waarmee ook het LED licht gedimd kan worden.


Productinfo van fabrikant

Pelgrim ISW1200RVS afzuigkap


Algemene informatie:
- Palfondunit 120 cm, zeer geschikt boven kookeiland, afzuigcap.337-810 m³/h, 50 dB(A) bij stand 2, bediening door verlichte druktoetsen en afstandbediening, 4 snelheden, 4 dimbare ledspots, geschikt voor afvoer naar buiten, energieklasse B

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
800,00
Breedte afzuigkap (cm)
120,00
Energieklasse
Energieklasse B
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8715393179968
Merk
Pelgrim
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Randafzuiging
Geluidsniveau (db)
50,00
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Pelgrim Nederland geeft u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van de PELGRIM afzuigkap plafond ISW1200RVS. Dit betreft in de eerste twee jaar de voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Mocht de monteur voor een service bezoek bij u komen en vaststellen dat de storing te wijten is aan een gebruikersfout of dat het kunststof onderdelen betreft, houdt u er dan rekening mee dat dit niet onder garantie valt.

Wat houdt de deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. Indien hierboven aangegeven staat dat u op de PELGRIM afzuigkap plafond ISW1200RVS zelfs 5 jaar garantie heeft, dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (standaard is 2 jaar fabrieksgarantie) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Voordeel voor u als consument bij aanmelding van de storing betreft:
1. u hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant
2. bepaalde storingen lost onze eigen service dienst op wat voor u voordeliger is
3. wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen
4. als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Pelgrim service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het vraag monteursbezoek aan - formulier op de website van Pelgrim service. Telefonisch is de servicedienst van Pelgrim te bereiken op nummer 0900 - 555 00 03.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Pelgrim apparaten
Als u gelijktijdig vier Pelgrim apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.


Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc