Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Pelgrim GK635WRVSA

inbouw 4-pits gas kookplaat

Korte beschrijving

Lees verder

60 cm. brede kookplaat uitgevoerd in het roestvrijstaal en voorzien van een 4,5 kW sterke wokbrander linksvoor. De kookplaat heeft een standaard nismaat van 56 x 49 cm.

De Pelgrim GK635WRVSA beschikt over twee geëmailleerde gietijzeren pandragers en past in een standaard nismaat van een gewone kookplaat.

Info van fabrikant

Pelgrim GK635WRVSA inbouw kookplaat
Luxe Greenlife gaskookplaat met krachtige wokbrander
60 cm breed- 2 x normaal-, 1 x wok-, 1 x sudderbrander
- RVS

- Wokbrander met vermogen tot 4,50 kW, linksvoor op de kookplaat
- 2 geëmailleerde gietijzeren pandragers
- Kookplaat past in een zaagmaat van 56 x 49 cm

Greenlife gaskookplaat voorzien van superieure techniek! De 1-delige A+ branders op deze kookplaat garanderen het hoogste rendement en zorgen dus voor een snellere aankooktijd én schoonmaakgemak. Gaskookplaat met perfecte afstand tussen branders, waardoor ideale panopstelling ontstaat. Dankzij de vloeiende verlopen naar de randen van de vangschaal is deze kookplaat perfect schoon te maken. Thermische beveiliging, geen vlam = geen gas!

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
4-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,5 kW
Breedte kookplaat (cm)
60,00
Uitvoering
Roestvrijstaal
EAN
8715393112545
Merk
Pelgrim
Soort
kookplaat
Kenmerken
Met gietijzeren pandrager
Gebruik buiten Nederland
Standaard is deze kookplaat geschikt - en heeft hiervoor het Nederlandse CE-keurmerk - voor gebruik op aardgas.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
43 x 600 x 526 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
... x 560 x 490 mm.

Garantie

Pelgrim Nederland geeft u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van de PELGRIM kookplaat inbouw GK635WRVSA. Dit betreft in de eerste twee jaar de voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Mocht de monteur voor een service bezoek bij u komen en vaststellen dat de storing te wijten is aan een gebruikersfout of dat het kunststof onderdelen betreft, houdt u er dan rekening mee dat dit niet onder garantie valt.

Wat houdt de deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. Indien hierboven aangegeven staat dat u op de PELGRIM kookplaat inbouw GK635WRVSA zelfs 5 jaar garantie heeft, dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (standaard is 2 jaar fabrieksgarantie) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Voordeel voor u als consument bij aanmelding van de storing betreft:
1. u hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant
2. bepaalde storingen lost onze eigen service dienst op wat voor u voordeliger is
3. wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen
4. als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Pelgrim service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het vraag monteursbezoek aan - formulier op de website van Pelgrim service. Telefonisch is de servicedienst van Pelgrim te bereiken op nummer 0900 - 555 00 03.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Pelgrim apparaten
Als u gelijktijdig vier Pelgrim apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.


Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag