Pelgrim

Pelgrim GK477WRVSA gas kookplaat

Korte beschrijving

De Pelgrim GK477WRVSA is een 72 cm. brede gaskookplaat uitgevoerd met een wokbrander in het midden. Deze brander heeft een vermogen van 3,5 kW. De bediening bevindt zich aan de voorzijde.
Lees verder

Inbouw 5-pits gas kookplaat

Soort
Gas
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Bekijk specificaties
De Pelgrim GK477WRVSA is een 72 cm. brede gaskookplaat uitgevoerd met een wokbrander in het midden. Deze brander heeft een vermogen van 3,5 kW. De bediening bevindt zich aan de voorzijde.

Beschrijving

De Pelgrim GK477WRVSA is een 72 cm. brede gaskookplaat uitgevoerd met een wokbrander in het midden. Deze brander heeft een vermogen van 3,5 kW. De bediening bevindt zich aan de voorzijde.

Praktisch verder bij deze Pelgrim kookplaat zijn de gietijzeren pandragers. Deze zorgen voor een stabiele ondergrond voor uw pannen en zijn uitgevoerd met een emaille laag. Daardoor zijn de pandragers gladder en daarmee gemakkelijker schoon te maken.

De vangschaal ligt iets verdiept waardoor de branders nagenoeg gelijk liggen met de zijranden en pandragers. Dit geeft de kookplaat een bijzonder fraai design.

De Pelgrim GK477WRVSA beschikt verder over gietijzeren pandragers een nismaat van van 56 x 48 cm. (standaard nismaat van een normale 60 cm. brede kookplaat) en thermokoppel vlambeveiliging.


Productinfo van fabrikant

Pelgrim kookplaat GK477WRVSA
Gaskookplaat
72 cm breedSpecificaties
- 2 x normale brander 1,75 kW
- 1 x wokbrander 3,5 kW
- 1 x sterkbrander 3,0 kW
- 1 x sudderbrander 0,4 - 1,0 kW
- 3 geëmaillerde gietijzeren pandragers

Accessoires
- GWR460 Gietijzeren wokring

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Breedte kookplaat (cm)
72,00
Uitvoering
Roestvrijstaal
EAN
8715393115768
Merk
Pelgrim
Soort
kookplaat
Kenmerken
Met gietijzeren pandrager, Standaard nis 56x49 cm
Gebruik buiten Nederland
Standaard is deze kookplaat geschikt - en heeft hiervoor het Nederlandse CE-keurmerk - voor gebruik op aardgas.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
45 x 720 x 510 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
... x 560 x 480 mm.

Garantie

Pelgrim Nederland geeft u 5 jaar garantie bij aankoop van de PELGRIM kookplaat inbouw GK477WRVSA. Dit betreft in de eerste twee jaar de voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Mocht de monteur voor een service bezoek bij u komen en vaststellen dat de storing te wijten is aan een gebruikersfout of dat het kunststof onderdelen betreft, houdt u er dan rekening mee dat dit niet onder garantie valt.

Wat houdt de deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. Indien hierboven aangegeven staat dat u op de PELGRIM kookplaat inbouw GK477WRVSA zelfs 5 jaar garantie heeft, dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (standaard is 2 jaar fabrieksgarantie) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Voordeel voor u als consument bij aanmelding van de storing betreft:
1. u hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant
2. bepaalde storingen lost onze eigen service dienst op wat voor u voordeliger is
3. wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen
4. als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Pelgrim service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het vraag monteursbezoek aan - formulier op de website van Pelgrim service. Telefonisch is de servicedienst van Pelgrim te bereiken op nummer 0900 - 555 00 03.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Pelgrim apparaten
Als u gelijktijdig vier Pelgrim apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.


Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc