Pelgrim

Pelgrim CK3084R keramisch kookplaat

Korte beschrijving

De Pelgrim CK3084R is een keramisch kookplaat voorzien van 4 zones. Deze inbouw kookplaat is 80 centimeter breed en uitgevoerd met een zwarte decorloze glasplaat (tiptoets bediening middenvoor).
Lees verder

Inbouw 4-pits keramische kookplaat

Soort
Keramisch
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
79,50
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Interesse?

Dit artikel is alleen via onze winkel verkrijgbaar.

Bezoek ons in Bussum voor advies omtrent deze Pelgrim kookplaat of neem contact met ons op.

Bel 035-6918115 of mail ons    
De Pelgrim CK3084R is een keramisch kookplaat voorzien van 4 zones. Deze inbouw kookplaat is 80 centimeter breed en uitgevoerd met een zwarte decorloze glasplaat (tiptoets bediening middenvoor).

Beschrijving

De Pelgrim CK3084R is een keramisch kookplaat voorzien van 4 zones. Deze inbouw kookplaat is 80 centimeter breed en uitgevoerd met een zwarte decorloze glasplaat (tiptoets bediening middenvoor).

Voor het inbouwen van de CK3084R dient een uitsparing van 750 bij 490 millimeter beschikbaar te zijn. Houdt u bij plaatsing van deze kookplaat rekening met de aansluitwaarde van 7,1 kW. Hiervoor is een meerfasen elektra aansluiting benodigd.


Productinfo van fabrikant

Pelgrim CK3084R kookplaat
Keramische kookplaat, 80 cm breed


Algemene informatie:
- Keramische kookplaat 77 cm, energiezuinig door stand-by zone 0.5kw,dubbelkrings kookzones,kinderslot, restwarmte indicatie,kookduurbegrenzing, rvs sierlijst zijkant, facet geslepen voorzijde, aankookfunctie, 9 standen per zone,full touch control bediening, slide bediening.

Verdeling zones / branders op kookgedeelte:
- Linksvoorkeramisch drievoudige ring: Doorsnede 120/175/210 millimeter met een capaciteit van 800/2300 kW
- Linksachter keramisch enkele ring: Doorsnede 145 millimeter met een capaciteit van 1200 kW
- Rechtsvoor keramisch enkele ring: Doorsnede 145 millimeter met een capaciteit van 1200 kW
- Rechtsachter keramisch dubbele ring: Doorsnede 170/265 millimeter met een capaciteit van 1500/2400 kW

Specificaties

Type
Keramisch
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
79,50
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8715393190499
Productcode fabrikant
730810
Merk
Pelgrim
Soort
kookplaat
Kenmerken
Tiptoets bediening
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze keramische kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,10
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Inbouwmaten ( h x b x d )
50 x 750 x 490 mm.

Garantie

Pelgrim Nederland geeft u 5 jaar garantie bij aankoop van de PELGRIM kookplaat keramisch CK3084R. Dit betreft in de eerste twee jaar de voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Mocht de monteur voor een service bezoek bij u komen en vaststellen dat de storing te wijten is aan een gebruikersfout of dat het kunststof onderdelen betreft, houdt u er dan rekening mee dat dit niet onder garantie valt.

Wat houdt de deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. Indien hierboven aangegeven staat dat u op de PELGRIM kookplaat keramisch CK3084R zelfs 5 jaar garantie heeft, dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (standaard is 2 jaar fabrieksgarantie) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Voordeel voor u als consument bij aanmelding van de storing betreft:
1. u hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant
2. bepaalde storingen lost onze eigen service dienst op wat voor u voordeliger is
3. wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen
4. als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Pelgrim service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het vraag monteursbezoek aan - formulier op de website van Pelgrim service. Telefonisch is de servicedienst van Pelgrim te bereiken op nummer 0900 - 555 00 03.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Pelgrim apparaten
Als u gelijktijdig vier Pelgrim apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.


Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc