Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Pelgrim BSK1065RVS

wand afzuigkap rvs

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
679,00
Breedte afzuigkap (cm)
100,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Pelgrim BSK1065RVS is een 100 cm. brede wand model afzuigkap uitgevoerd in het roestvrijstaal. Deze strakke blokmodel afzuigkap heeft een rand van 6 cm. dik en is voorzien van elektronische bediening aan de voorzijde.

Daarmee is het totale vermogen - te weten 679 m3/uur - onder te verdelen in 4 snelheden. Tevens kan de 2 x 2,2 Watt LED strips in en uitgeschakeld worden. Praktisch verder is de optie voor intensief afzuigen (hoger vermogen), naloopstand met tijdinstelling en opfrisfunctie (gedurende 12 uur schakelt elk uur de afzuiging op stand 1 in).

De afzuigkap beschikt verder over 3 aluminium vetfilters aan de onderzijde en twee filter indicatoren welke aangeven wanneer het vetfilter of koolstoffilter (indien deze geplaatst is) gereinigd c.q. vervangen dienen te worden.

Info van fabrikant

Pelgrim afzuigkap BSK1065RVS
Schouwkap
100 cm breedSpecificaties
- Afzuigcapaciteit 286 - 679 m³/h
- Geschikt voor afvoer naar buiten
- Geschikt voor recirculatie (2 x koolstoffilter KF67 bijbestellen)
- 4 afzuigsnelheden
- 3 x aluminium vetfiltercassette
- 2 x 2,2 W LED balk
- Diameter afvoermaat 150 -125 -120 mm
- Geluidsniveau (stand 2) 56 dB(A)

Gebruikersgemak
- Bediening door elektronische druktoetsen
- Intensiefstand; tijdelijk extra hoge afzuigcapaciteit
- Naloopstand; afzuiging stopt na in te stellen tijd
- Opfris functie; gedurende 12 uur schakelt afzuiging elk uur in (stand 1)

Schoonmaakgemak
- Reinigingsindicatie vetfilter
- Reinigingsindicatie koolstoffilter

Accessoires
- AW1000RVS RVS achterwand (100 cm breed x 75 cm hoog)
- 2 x KF67 Koolstoffilter
- TP60RVS Verlengde onderschacht (100 cm hoog)

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
679,00
Breedte afzuigkap (cm)
100,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8715393129963
Merk
Pelgrim
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Plat blokmodel uitvoering
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Pelgrim Nederland geeft u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van de PELGRIM afzuigkap rvs BSK1065RVS. Dit betreft in de eerste twee jaar de voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Mocht de monteur voor een service bezoek bij u komen en vaststellen dat de storing te wijten is aan een gebruikersfout of dat het kunststof onderdelen betreft, houdt u er dan rekening mee dat dit niet onder garantie valt.

Wat houdt de deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. Indien hierboven aangegeven staat dat u op de PELGRIM afzuigkap rvs BSK1065RVS zelfs 5 jaar garantie heeft, dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (standaard is 2 jaar fabrieksgarantie) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Voordeel voor u als consument bij aanmelding van de storing betreft:
1. u hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant
2. bepaalde storingen lost onze eigen service dienst op wat voor u voordeliger is
3. wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen
4. als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Pelgrim service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het vraag monteursbezoek aan - formulier op de website van Pelgrim service. Telefonisch is de servicedienst van Pelgrim te bereiken op nummer 0900 - 555 00 03.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Pelgrim apparaten
Als u gelijktijdig vier Pelgrim apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.


Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag