Rode broodrooster


5 artikel(en)

5 artikel(en)

Een broodrooster in de kleur rood

Een rode broodrooster behoort top 3 van meest verkochte kleuren. Deze warme kleur is modern en geeft leven in uw keuken. Daarnaast is een rode broodrooster goed te combineren.

Combineren van verschillende kleuren rood

Indien u voornemend bent om verschillende apparaten in de kleur rood met elkaar te combineren, doet u dit dan altijd van één merk uit dezelfde serie. Rood is namelijk in veel varianten uit te voeren en zodoende is de kans op een afwijking bij een combinatie van twee kleuren groot.

Geef stijl aan uw keuken

Een rode broodrooster biedt een opvallende verschijning in uw keuken. De fraaie kleur rood gecombineerd met het bijzondere design zorgt voor een eyecatcher in uw keuken. Desgewenst is het mogelijk deze rode broodrooster te combineren met andere klein huishoudelijke apparaten uit dezelfde serie. Naast merken als Schneider, Bosch en Siemens biedt Smeg eveneens een gave uitvoering in een uniek retro jaren 50 vormgeving. Smeg heeft twee modellen: een standaard uitvoering en een XXL. Tevens zijn er diverse accessoires voor deze rode broodroosters te bestellen. Bekijk de video van de Smeg broodrooster uitgevoerd in retro jaren '50 design voor een eerste impressie.
De Schouw Witgoed heeft 1516 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.3 / 10