M-System MOK620IX afzuigkap

onderbouw model, rvs

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
220,00
Breedte afzuigkap (cm)
60,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Levertijd: 2-4 werkdagen, mits op voorraad bij fabrikant
TIP: Chat, mail of bel voor actuele levertijd

€ 107,00

Gratis bezorging in Nederland

Korte beschrijving

Lees verder

De M-System MOK620IX is een onderbouw afzuigkap uitgevoerd in het roestvrijstaal. Deze afzuigkap kan zowel onder een keukenkast als vrijhangend aan de muur gemonteerd worden. Aan de bovenzijde van de afzuigkap bevindt zich het afvoerkanaal met een diameter van 120 of 125 mm.

De MOK620IX heeft een vermogen van 220 m3/uur en is voorzien van 28 Watt verlichting. De reiniging van vet e.d. vindt plaats door middel van het aluminium vetfilter.

Info van fabrikant

Afzuigkap 60 cm. breed
M-System MOK620IX- Roestvrijstalen onderbouw afzuigkap van 60 cm. breed
- 1 motor
- Vermogen 220 m3
- 3 snelheden
- Verlichting 1 x 28 Watt
- Afvoerkanaal 120/125 mm.
- Aluminium vetfilter

Deze afzuigkap is te gebruiken i.c.m. koolstoffilter KFMK 9 (2x)

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
220,00
Breedte afzuigkap (cm)
60,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8715775108739
Merk
M-System
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
130 x 600 x 505

Garantie

Als u besluit deze M-SYSTEM afzuigkap onderbouw MOK620IX aan te schaffen dan weet u zich verzekerd van 2 jaar garantie. In deze periode zullen technische storingen welke niet voortkomen uit gebruikersfouten kosteloos verholpen worden. Dit heeft dus betrekking op het arbeidsloon, eventueel benodigde materialen en voorrijkosten.

Garantie bepalingen
Om onduidelijkheden te voorkomen heeft M-System - onderdeel van Boretti - duidelijke garantie en reparatie voorwaarden omschreven.
Garantie voorwaarden M-System keukenapparatuur
Wat te doen bij een storing?
Wij geven er de voorkeur aan dat u bij een storing of probleem direct contact met ons opneemt per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op (035) 69 18 115. Wij onderhouden korte lijnen met de service dienst van M-System en kunnen u zodoende snel en direct helpen. Daarnaast beschikt De Schouw Witgoed over een eigen service en technische dienst met de nodige know how om u te ondersteunen.

Contactgegevens M-System service dienst:
Indien u er de voorkeur aangeeft direct contact op te nemen met M-System service dienst dan kunt u dit telefonisch doen op nummer (020) 436 13 34 39

Optioneel: 5 jaar garantie bij 4 of meer apparaten
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van de HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van de merken M-System en Boretti. U mag hierbij vier producten van beide merken door elkaar heen selectereren.
M-System HiFive garantieplan

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag