Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

M-System MI602

inbouw 4-pits inductie kookplaat

Korte beschrijving

Lees verder

Prijstechnisch interessante inductie kookplaat uitgevoerd met 4 kookzones, waaronder een booster functie tot 2500 Watt. De M-System MI602 beschikt verder over tiptoets bediening waarbij de zones in 9 verschillende standen in te stellen zijn. Praktisch verder is de instelbare timer per functie en de booster functie (extra vermogen).

De MI602 is verder voorzien van een kinderslot en pandetectie.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

M-System MI602 inductie kookplaat
59 cm breed
Tiptoets bediening
9 standen- Inductiekookplaat 60 cm
- 9 standen, tiptoetsbediening
- 4 Kookzones met booster 2 zones 2100/2500 W 2 zones 1400/2000 W
- Restwarmte-indicatie per zone
- Timerfunctie per zone
- Kinderslot
- Pandetectie
Afmetingen (b x d x h)
- Buitenmaat: 590 x 520 mm
- Inbouwmaat: 560 x 490 x 59 mm

Aansluiting:
- Aansluitwaarde 7,4 kW
- Wordt geleverd zonder aansluitsnoer
- Bij inbouw van de kookplaat minimaal 50 mm ruimte vrijhouden tot achterwand

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
59,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8715775119865
Merk
M-System
Soort
kookplaat
Kenmerken
Standaard nis 56x49 cm, Tiptoets bediening
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,40
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
... x 590 x 520 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
59 x 490 x 560 mm

Garantie

Als u besluit deze M-SYSTEM kookplaat inductie MI602 aan te schaffen dan weet u zich verzekerd van 2 jaar garantie. In deze periode zullen technische storingen welke niet voortkomen uit gebruikersfouten kosteloos verholpen worden. Dit heeft dus betrekking op het arbeidsloon, eventueel benodigde materialen en voorrijkosten.

Garantie bepalingen
Om onduidelijkheden te voorkomen heeft M-System - onderdeel van Boretti - duidelijke garantie en reparatie voorwaarden omschreven.
Garantie voorwaarden M-System keukenapparatuur
Wat te doen bij een storing?
Wij geven er de voorkeur aan dat u bij een storing of probleem direct contact met ons opneemt per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op (035) 69 18 115. Wij onderhouden korte lijnen met de service dienst van M-System en kunnen u zodoende snel en direct helpen. Daarnaast beschikt De Schouw Witgoed over een eigen service en technische dienst met de nodige know how om u te ondersteunen.

Contactgegevens M-System service dienst:
Indien u er de voorkeur aangeeft direct contact op te nemen met M-System service dienst dan kunt u dit telefonisch doen op nummer (020) 436 13 34 39

Optioneel: 5 jaar garantie bij 4 of meer apparaten
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van de HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van de merken M-System en Boretti. U mag hierbij vier producten van beide merken door elkaar heen selectereren.
M-System HiFive garantieplan

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag