M-System FERMO C keukenkraan

chroom

Korte beschrijving

Lees verder

De M-System Fermo C is een design kraan uitgevoerd met een halfronde uitloop en voorzien van een enkele hendel. Met deze hendel is zowel de temperatuur als de hoeveelheid water direct instelbaar.

De Ferme C is uitgevoerd in de kleur chroom en beschikt over een keramisch binnenwerk. Voor deze mengkraan dient een kraangat met een doorsnede van 35 mm. gemaakt te worden.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

M-System FERMO C kraan
Hendel mengkraan- Inclusief 2 filterstopkranen
- Kraangat ø 35 mm
- Keramisch binnenwerk
- Chroom

Specificaties

Kleur
Chroom
Inbouwmaten ( h x b x d )
breedte kraangat ø 35mm
Merk
M-System
Soort
keukenkraan

Garantie

Als u besluit deze M-SYSTEM mengkraan FERMO C aan te schaffen dan weet u zich verzekerd van 2 jaar garantie. In deze periode zullen technische storingen welke niet voortkomen uit gebruikersfouten kosteloos verholpen worden. Dit heeft dus betrekking op het arbeidsloon, eventueel benodigde materialen en voorrijkosten.

Garantie bepalingen
Om onduidelijkheden te voorkomen heeft M-System - onderdeel van Boretti - duidelijke garantie en reparatie voorwaarden omschreven.
Garantie voorwaarden M-System keukenapparatuur
Wat te doen bij een storing?
Wij geven er de voorkeur aan dat u bij een storing of probleem direct contact met ons opneemt per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op (035) 69 18 115. Wij onderhouden korte lijnen met de service dienst van M-System en kunnen u zodoende snel en direct helpen. Daarnaast beschikt De Schouw Witgoed over een eigen service en technische dienst met de nodige know how om u te ondersteunen.

Contactgegevens M-System service dienst:
Indien u er de voorkeur aangeeft direct contact op te nemen met M-System service dienst dan kunt u dit telefonisch doen op nummer (020) 436 13 34 39

Optioneel: 5 jaar garantie bij 4 of meer apparaten
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van de HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van de merken M-System en Boretti. U mag hierbij vier producten van beide merken door elkaar heen selectereren.
M-System HiFive garantieplan

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag