M-System BARZANO GC keukenkraan

chroom

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke M-System keukenkraan hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

Fraaie design keukenkraan uitgevoerd in geborsteld chroom. De M-System Barzano GC heeft een enkele hendel waarmee direct de temperatuur en hoeveelheid water ingesteld kan worden.

Deze keukenkraan beschikt over een volledig keramisch binnenwerk en wordt standaard geleverd met twee filterstop kranen. Desgewenst is dit design ook leverbaar in de kleur chroom (Barzano C)
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

M-System BARZANO GC kraan
Hendel mengkraan- Inclusief 2 filterstopkranen
- Kraangat ø 35 mm
- Keramisch binnenwerk
- Geborsteld Chroom (Barzano GC)

Specificaties

Kleur
Chroom
Inbouwmaten ( h x b x d )
breedte kraangat ø 35mm
Merk
M-System
Soort
keukenkraan

Garantie

Als u besluit deze M-SYSTEM keukenkraan BARZANO GC aan te schaffen dan weet u zich verzekerd van 2 jaar garantie. In deze periode zullen technische storingen welke niet voortkomen uit gebruikersfouten kosteloos verholpen worden. Dit heeft dus betrekking op het arbeidsloon, eventueel benodigde materialen en voorrijkosten.

Garantie bepalingen
Om onduidelijkheden te voorkomen heeft M-System - onderdeel van Boretti - duidelijke garantie en reparatie voorwaarden omschreven.
Garantie voorwaarden M-System keukenapparatuur
Wat te doen bij een storing?
Wij geven er de voorkeur aan dat u bij een storing of probleem direct contact met ons opneemt per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op (035) 69 18 115. Wij onderhouden korte lijnen met de service dienst van M-System en kunnen u zodoende snel en direct helpen. Daarnaast beschikt De Schouw Witgoed over een eigen service en technische dienst met de nodige know how om u te ondersteunen.

Contactgegevens M-System service dienst:
Indien u er de voorkeur aangeeft direct contact op te nemen met M-System service dienst dan kunt u dit telefonisch doen op nummer (020) 436 13 34 39

Optioneel: 5 jaar garantie bij 4 of meer apparaten
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van de HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van de merken M-System en Boretti. U mag hierbij vier producten van beide merken door elkaar heen selectereren.
M-System HiFive garantieplan

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag