Liebherr GN3076 vrieskast

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Met icemaker voor ijsblokjes
Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A+
Bekijk specificaties

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Liebherr vrieskast hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

184 cm. hoge vrieskast uitgevoerd met een ijsblokjesmachine waardoor een halve vrieslade continu gevuld is met het ijsblokjes. Hiervoor is een vaste wateraansluiting nodig.

De Liebherr GN3076 is verder voorzien van 8 vriesladen en uitgevoerd met een zuinig energieklasse A+ label. Het gemiddeld verbruik van deze liebherr vriezer komt zodoende uit op ongeveer 72 euro per jaar.

Praktisch verder bij de GN3076 is het automatische ontdooi systeem (No-Frost), de LED verlichting en het Frost Control systeem.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Liebherr GN3076 vriezer kastmodel
Vrijstaand wit
No-Frost: nooit meer ontdooien !
Met ijsblokjes machine
Energieklasse A+- Energieklasse A+
- Inhoud vriesruimte: 256 liter
- Aantal laden: 9, waarvan 1 vruchten- en kruidenlade
- Invriescapaciteit: 18 kg
- Bewaartijd bij stroomuitval: 43 uur
- No-Frost techniek
- IceMaker met vaste wateraansluiting
- Invriezen in elke la mogelijk

Bediening
- FrostControl
- SuperFrost (tijdgestuurd)
- Automatische ontdooiing
- VarioSpace - gemakkelijk ruimte vrij maken
- LCD display (temperatuur)
- FrostSafe systeem - rondom gesloten laden
- Kinderbeveiliging

Overig
- Akoestisch deur- en temperatuuralarm
- Binnenverlichting
- Deur rechtsdraaiend, scharnier verwisselbaar met hevelgreep
- Stelpoten voorzijde
- Klimaatklasse: SN-T

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Met icemaker voor ijsblokjes
Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1841 x 600 x 630 mm.
Merk
Liebherr
Soort
vrieskast
Kleur
Wit
Soort koelkast
Vrijstaand
Inhoud vriesgedeelte (liters)
256,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Haal de vriezer uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de vriezer stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (24 uur bij liggend vervoer), alvorens de vriezer aan te zetten.

Garantie

BURAM, importeur van Liebherr in Nederland, geeft 2 jaar volledig + 5 jaar onderdelen en arbeidsloon garantie bij aankoop van de LIEBHERR vrieskast no-frost GN3076-22. Vanaf 1 februari 2020 geeft Liebherr - naast de inbouw apparaten waarop dit al jaren van toepassing was - nu ook op vrijstaande apparaten en wijnkasten 2 + 5 jaar extra zekerheid en op professionele apparatuur 1 + 4 jaar extra zekerheid.

In het geval van een storing heeft u tot en met het zevende jaar garantie op onderdelen en arbeidsloon. In de verlengde garantieperiode van het derde tot en met het zevende jaar worden alleen voorrijkosten berekend.

Alleen zelf registereren !
De extra zekerheid is gratis. Het enige dat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf aanmelden. Aanmeldingen voor 7 jaar zekerheid (2 + 5 jaar op huishoudelijke apparatuur) of 5 jaar zekerheid (1 + 4 jaar bij professionele apparatuur) worden uitsluitend in behandeling genomen met aankoopfactuur! Meld uw Liebherr koelkast/vriezer aan voor extra zekerheid
Garantievoorwaarden van Liebherr
Liebherr heeft op zijn website een duidelijk overzicht gegeven van de garantievoorwaarden. Hier vind u onder andere dat uitgesloten van garantie glasbreuk, gloeilampen, accessoires e.d. zijn. Uitgebreide garantievoorwaarden Liebherr
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed over een eigen servicedienst beschikt, hebben wij de nodige ervaring. We zullen in eerste instantie dan ook proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. In het geval dat dit niet mogelijk is, zullen wij contact opnemen met de servicedienst van Liebherr Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Online een servicebezoek aanvragen
Bij Liebherr heeft u ook de mogelijkheid om online een servicebezoek aan te vragen. U wordt dan binnen 24 uur direct door de servicedienst van Liebherr gebeld voor het maken van een afspraak.
Aanvraag servicebezoek Liebherr

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Video

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag