Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Liebherr CPbs3413 koelkast blacksteel

Belangrijke kenmerken

Kenmerken koel/vries
In rondom roestvrijstaal, Met apart regelbare temp.
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+++
Bekijk specificaties

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Liebherr koelkast hiervoor de opvolger is.

Beschrijving CPbs3413

Lees verder

De Liebherr CPbs3413 is een 181 cm. hoge koel/vriescombinatie uitgevoerd in de nieuwe kleur BlackSteel. Dit donker geborstelde roestvrijstaal heeft een fraai en luxueus uiterlijk en is perfect te combineren in de moderne keuken. Tevens is combinatie met apparaten van 'normaal rvs' zeer goed in te vullen.

Deze koelkast is verder voorzien van een zeer zuinig energieklasse A+++ label en behoort daarmee tot de zuinigste koelkasten in zijn klasse. Praktisch verder is de mogelijkheid voor het apart instellen van de temperatuur in het koel- en vriesgedeelte.

Interieur koelgedeelte
De binnenzijde van de koelkast is uitgevoerd met heldere LED verlichting welke zorgt voor een optimaal overzicht. Praktisch hierbij zijn de glazen leggers, de degelijke vakken in de binnendeur welke eveneens voorzien zijn van een glazen bodem en het chromen flessenrek. De ventilator in het koelgedeelte zorgt verder voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur.

Vriesgedeelte
De onderste deur geeft toegang tot de 90 liter vriesruimte. Dankzij het SmartFrost systeem hoeft u dit vriesgedeelte slechts eens in de twee jaar te ontdooien. Bij oude vriezers zaten er spiralen tussen de laden en diende u meerdere malen per jaar te ontdooien. Deze nieuwe Liebherr CPbs3413 heeft een SmartFrost systeem waarbij de spiralen ingeschuimd zijn in de zijwanden van de vriezer. Hierdoor heeft u meer inhoud in het vriesgedeelte en hoeft u veel minder vaak te ontdooien.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Liebherr merk informatie Liebherr CPbs3413 combi koelkast
Vrijstaand vingervlekvrij BalckSteel front
Super zuinig: Energieklasse A+++Algemeen:
- energieklasse A+++
- totale netto inhoud: 278 liter
- LED display (temperatuur)
- verlichting: LED plafondverlichting
- DuoCooling, twee aparte regelbare koelsystemen

Koelgedeelte:
- inhoud koelruimte: 188 liter
- Automatische ontdooiing van koelgedeelte

interieur koelgedeelte:
- Comfort GlassLine deurvakken
- GlassLine draagplateaus
- 2 groente- en fruitladen
- flessendraagrooster

Vriesgedeelte:
- steraanduiding ****
- inhoud vriesruimte: 90 liter
- invriescapaciteit: 12 kg / 24 uur
- bewaartijd bij stroomuitval 29 uur
- SmartFrost

Overig:
- alarm: akoestisch temperatuuralarm vriesdeel
- draairichting deur rechts, verwisselbaar
- geluidsniveau: 39 dB
- deur: deuren met hevelgrepen
- klimaatklasse: SN-T
- Energieverbruik
- Verbruik: 145 kWh per jaar

Uitvoering:
- Kleur: Vingervlekvrij BlackSteel front

Specificaties

Kenmerken koel/vries
In rondom roestvrijstaal, Met apart regelbare temp.
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+++
Buitenmaten ( h x b x d )
1817 x 600 x 631 mm.
EAN
4016803032311
Merk
Liebherr
Soort
koelkast
Kleur
Blacksteel
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte onder
Inhoud koelgedeelte (liters)
188,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
90,00
No-Frost vriessysteem
Low-Frost: weinig ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

BURAM, importeur van Liebherr in Nederland, geeft 2 jaar volledig + 5 jaar onderdelen en arbeidsloon garantie bij aankoop van de LIEBHERR koelkast blacksteel CPbs3413-20. Alle huishoudelijke koelkasten, vriezers en wijnkasten komen in aanmerking voor 2+5 jaar zekerheid. Van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum betaalt u in het geval van een storing niet voor onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan uitsluitend de voorrijkosten

In het geval van een storing heeft u tot en met het zevende jaar garantie op onderdelen en arbeidsloon. In de verlengde garantieperiode van het derde tot en met het zevende jaar worden alleen voorrijkosten berekend.

Alleen zelf registereren !
De extra zekerheid is gratis. Het enige dat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf aanmelden. Aanmeldingen voor 7 jaar zekerheid (2 + 5 jaar op huishoudelijke apparatuur) of 5 jaar zekerheid (1 + 4 jaar bij professionele apparatuur) worden uitsluitend in behandeling genomen met aankoopfactuur! Meld uw Liebherr koelkast/vriezer aan voor extra zekerheid
Garantievoorwaarden van Liebherr
Liebherr heeft op zijn website een duidelijk overzicht gegeven van de garantievoorwaarden. Hier vind u onder andere dat uitgesloten van garantie glasbreuk, gloeilampen, accessoires e.d. zijn. Uitgebreide garantievoorwaarden Liebherr
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed over een eigen servicedienst beschikt, hebben wij de nodige ervaring. We zullen in eerste instantie dan ook proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. In het geval dat dit niet mogelijk is, zullen wij contact opnemen met de servicedienst van Liebherr Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Online een servicebezoek aanvragen
Bij Liebherr heeft u ook de mogelijkheid om online een servicebezoek aan te vragen. U wordt dan binnen 24 uur direct door de servicedienst van Liebherr gebeld voor het maken van een afspraak.
Aanvraag servicebezoek Liebherr

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

 • Liebherr CPbs3413

  Uit assortiment

  In vergelijker

  Energieklasse A+++
  Vriesgedeelte onder
  Low-Frost: weinig ontdooien
  Hoogte vrijstaand (cm): 181
  Blacksteel

Voor meer

Luxere Liebherr

Video

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Begrip wordt zeer op prijs gesteld
  16 april 2023
  De netbeheerder concludeerde op de dag van het plaatsen van 2 of 3 keer 25 Ampere- de inductie kookplaat was telefonisch op 4 maart reeds besteld - dat de hoofdkabel van de straat naar het huis moest worden vernieuwd. Schouwing heeft inmiddels plaats gevonden door firma Van Gelder. Ik wacht op bericht wanneer men start met de werkzaamheden. Duurt lang!!!!

  De inductiekookplaat wordt voor mij door Witgoed bewaard tot Electra aanpassing is gerealiseerd.
  Lees verder
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Een zaak om terug te komen

  1 april 2023
  Ik kwam aanvankelijk voor reparatie van de afwasmachine in de zaak. Onderdelen niet meer te krijgen. Ik werd heel goed en op een prettige wijze geadviseerd over een alternatief, een nieuw apparaat De levering was super snel inclusief inbouw. Ook toen zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Het was veel meer werk waar de Schouw niks aan kon doen en daar werd geen enkel probleem van gemaakt. Ook moest er nog een veer geplaatst op de deur, dit is ook snel gedaan.
  Lees verder
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Een website met technische gegevens van…
  29 maart 2023
  Een website met technische gegevens van de apparatuur (ongeevenaard in vergelijking met vele andere aanbieders waarvan ik de website heb bezocht). Prima contact met de Schouw over enkele vragen die ik had. Goed geregeld met bestellen en de tijd die we nodig hadden voor het vinden van een electricien. Alles keurig afgeleverd en geplaatst (vandaag). Top.
  Lees verder