Liebherr CNPesf4033 koelkast

rvs

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Alleen deuren roestvrijstaal, Met BioFresh vers zone
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+++
Bekijk specificaties

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Liebherr koelkast hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Liebherr CNPesf4033 is een luxe combi koelkast uitgevoerd met vingervlekvrij roestvrijstaal front. De zijwanden zijn zilver metallic gespoten. De koelkast beschikt verder over lange rvs stanggreep en een facet rand op de beide deuren van de koelkast.

Praktisch verder bij de Liebherr CNPesf4033 is het zuinige energieklasse A++ label, het No-Frost systeem (vriesgedeelte hoeft nooit meer ontdooit te worden) en de mogelijkheid voor DuoCooling. Naast het apart instellen van de temperatuur van het koel- en vriesgedeelte kan deze koelkast ook in koudere ruimtes (omgevingstemperatuur vanaf 10 graden) geplaatst worden.

Het interieur van deze koelkast is luxe en voorzien van glazen leggers, degelijke vakken in de binnendeur en twee groentelades. Handig is de ventilator bovenin het koelgedeelte (gelijkmatige verdeling) en het chromen flessenrek. De vriezer is No-Frost en is voorzien van drie laden.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Liebherr CNPesf4033 combi koelkast
Vrijstaand roestvrijstaal
BioFresh zone
Zuinig: Energieklasse A+++- Energie-efficiëntieklasse: A+++
- Energieverbruik: 161 kWh/a
- Klimaatklasse (2) SN-T
- Luchtgeluidsemissie 39 dB(A) re 1 pW
- LED plafondverlichting
- Met deur- en temperatuuralarm

Netto inhoud, koelvak totaal: 233 l
- waarvan opbergvak voor verse levensmiddelen: 233 l
- Twee ragelbare koelsystemen
- Met groente- en fruitladen op rolplateau

Netto inhoud, vriesvak: 89 l
- Sterrencode: 4
- Vorstvrij met No-Frost
- Houdbaarheid bij storing 20 h
- Vriesvermogen 10 kg

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Alleen deuren roestvrijstaal, Met BioFresh vers zone
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+++
Buitenmaten ( h x b x d )
2011 x 600 x 631 mm.
EAN
4016803030614
Merk
Liebherr
Soort
koelkast
Kleur
Rvs
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte onder
Inhoud koelgedeelte (liters)
233,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
89,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

BURAM, importeur van Liebherr in Nederland, geeft 2 jaar volledig + 5 jaar onderdelen en arbeidsloon garantie bij aankoop van de LIEBHERR koelkast rvs CNPesf4033-20. Vanaf 1 februari 2020 geeft Liebherr - naast de inbouw apparaten waarop dit al jaren van toepassing was - nu ook op vrijstaande apparaten en wijnkasten 2 + 5 jaar extra zekerheid en op professionele apparatuur 1 + 4 jaar extra zekerheid.

In het geval van een storing heeft u tot en met het zevende jaar garantie op onderdelen en arbeidsloon. In de verlengde garantieperiode van het derde tot en met het zevende jaar worden alleen voorrijkosten berekend.

Alleen zelf registereren !
De extra zekerheid is gratis. Het enige dat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf aanmelden. Aanmeldingen voor 7 jaar zekerheid (2 + 5 jaar op huishoudelijke apparatuur) of 5 jaar zekerheid (1 + 4 jaar bij professionele apparatuur) worden uitsluitend in behandeling genomen met aankoopfactuur! Meld uw Liebherr koelkast/vriezer aan voor extra zekerheid
Garantievoorwaarden van Liebherr
Liebherr heeft op zijn website een duidelijk overzicht gegeven van de garantievoorwaarden. Hier vind u onder andere dat uitgesloten van garantie glasbreuk, gloeilampen, accessoires e.d. zijn. Uitgebreide garantievoorwaarden Liebherr
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed over een eigen servicedienst beschikt, hebben wij de nodige ervaring. We zullen in eerste instantie dan ook proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. In het geval dat dit niet mogelijk is, zullen wij contact opnemen met de servicedienst van Liebherr Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Online een servicebezoek aanvragen
Bij Liebherr heeft u ook de mogelijkheid om online een servicebezoek aan te vragen. U wordt dan binnen 24 uur direct door de servicedienst van Liebherr gebeld voor het maken van een afspraak.
Aanvraag servicebezoek Liebherr

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Liebherr

Video

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag