Liebherr CNP4033 koelkast

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Met BioFresh vers zone
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+++
Bekijk specificaties

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Liebherr koelkast hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Liebherr CNP4033 is luxe combi koelkast uitgevoerd met een zeer zuinig energieklasse A+++ label. Deze 201 cm. hoge koel/vriescombinatie beschikt over 233 liter koel en 89 liter vriesruimte. Het design is voorzien van doorlopende deuren, facet randen op het front en degelijke grepen. Desgewenst is de draairichting van de koelkast - net als bij bijna alle Liebherr koelkasten - om te draaien.

Het koelgedeelte is voorzien van een chromen flessenrek, draagplateaus van veiligheidsglas en degelijke vakken in de binnendeur. Het koelgedeelte beschikt verder over een ventilator voor gelijkmatige verdeling van de temperatuur. Praktisch verder is de heldere LED verlichting welke op meerdere plaatsen gesitueerd is.

Het vriesgedeelte eronder is No-Frost en hoeft zodoende nooit meer ontdooit te worden. De drie laden hebben glasplaten tussenin welke eenvoudig te reinigen zijn en desgewenst ook eruit gehaald kunnen worden. Daardoor ontstaat de mogelijkheid om 'hogere' producten te kunnen plaatsen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Liebherr CNP4033 combi koelkast
Vrijstaand wit
BioFresh zone
Zuinig: Energieklasse A+++- Energie-efficiëntieklasse: A+++
- Energieverbruik: 161 kWh/a
- Klimaatklasse (2) SN-T
- Luchtgeluidsemissie 39 dB(A) re 1 pW
- LED plafondverlichting
- Met deur- en temperatuuralarm

Netto inhoud, koelvak totaal: 233 l
- waarvan opbergvak voor verse levensmiddelen: 233 l
- Twee ragelbare koelsystemen
- Met groente- en fruitladen op rolplateau

Netto inhoud, vriesvak: 89 l
- Sterrencode: 4
- Vorstvrij met No-Frost
- Houdbaarheid bij storing 20 h
- Vriesvermogen 10 kg

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Met BioFresh vers zone
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+++
Buitenmaten ( h x b x d )
2011 x 600 x 631 mm.
EAN
4016803030591
Merk
Liebherr
Soort
koelkast
Kleur
Wit
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte onder
Inhoud koelgedeelte (liters)
233,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
89,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

BURAM, importeur van Liebherr in Nederland, geeft 2 jaar volledig + 5 jaar onderdelen en arbeidsloon garantie bij aankoop van de LIEBHERR koelkast wit CNP4033-20. Vanaf 1 februari 2020 geeft Liebherr - naast de inbouw apparaten waarop dit al jaren van toepassing was - nu ook op vrijstaande apparaten en wijnkasten 2 + 5 jaar extra zekerheid en op professionele apparatuur 1 + 4 jaar extra zekerheid.

In het geval van een storing heeft u tot en met het zevende jaar garantie op onderdelen en arbeidsloon. In de verlengde garantieperiode van het derde tot en met het zevende jaar worden alleen voorrijkosten berekend.

Alleen zelf registereren !
De extra zekerheid is gratis. Het enige dat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf aanmelden. Aanmeldingen voor 7 jaar zekerheid (2 + 5 jaar op huishoudelijke apparatuur) of 5 jaar zekerheid (1 + 4 jaar bij professionele apparatuur) worden uitsluitend in behandeling genomen met aankoopfactuur! Meld uw Liebherr koelkast/vriezer aan voor extra zekerheid
Garantievoorwaarden van Liebherr
Liebherr heeft op zijn website een duidelijk overzicht gegeven van de garantievoorwaarden. Hier vind u onder andere dat uitgesloten van garantie glasbreuk, gloeilampen, accessoires e.d. zijn. Uitgebreide garantievoorwaarden Liebherr
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed over een eigen servicedienst beschikt, hebben wij de nodige ervaring. We zullen in eerste instantie dan ook proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. In het geval dat dit niet mogelijk is, zullen wij contact opnemen met de servicedienst van Liebherr Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Online een servicebezoek aanvragen
Bij Liebherr heeft u ook de mogelijkheid om online een servicebezoek aan te vragen. U wordt dan binnen 24 uur direct door de servicedienst van Liebherr gebeld voor het maken van een afspraak.
Aanvraag servicebezoek Liebherr

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Liebherr

Video

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag