LIEBHERR edelstaal reiniger 250 ml 8409022

Beschrijving 8409022

Lees verder

De Liebherr 8409022 is een reiniger voor het schoonmaken van vervuilde edelstalen deuren en wanden. Nieuwe vervuiling wordt tegen gegaan (niet geschikt voor SmartSteel deuren).

De LIEBHERR edelstaal reiniger is een krachtige reinigingsoplossing die speciaal is ontworpen om uw edelstalen oppervlakken te reinigen en te beschermen. Deze reiniger is geschikt voor gebruik op alle soorten edelstaal, zoals roestvrij staal, chroom en aluminium.

Met de LIEBHERR edelstaal reiniger kunt u snel en eenvoudig vingerafdrukken, vlekken, strepen en ander vuil van uw edelstalen oppervlakken verwijderen. De formule bevat speciale ingrediënten die ervoor zorgen dat uw edelstalen oppervlakken langdurig beschermd blijven tegen vuil, vlekken en corrosie.

De LIEBHERR edelstaal reiniger is zeer eenvoudig in gebruik. U hoeft alleen maar de spraykop op de fles te draaien, de reiniger op het oppervlak te spuiten en met een zachte doek af te nemen. Het resultaat is een glanzend, streeploos en vlekvrij oppervlak dat er als nieuw uitziet.

Deze reiniger is geschikt voor gebruik in diverse omgevingen, zoals keukens, badkamers, kantoren en andere plekken waar edelstalen oppervlakken worden gebruikt. Het is een onmisbaar product voor iedereen die zijn of haar edelstalen oppervlakken in topconditie wil houden.

Info van fabrikant

Liebherr merk informatie De Liebherr 8409022 is een reiniger voor het schoonmaken van vervuilde edelstalen deuren en wanden. Nieuwe vervuiling wordt tegen gegaan (niet geschikt voor SmartSteel deuren).

Specificaties

Merk
Liebherr

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?







Wat klanten over ons zeggen...

  • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

    1 april 2024
    N. Fruijtier


    Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
    Lees op trustpilot.nl
  • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

    22 maart 2024
    Kornelis Bos


    Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

    Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
    Lees op trustpilot.nl
  • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

    20 maart 2024
    Klant


    We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
    Lees op trustpilot.nl