LIEBHERR lakstift wit 8301330

Beschrijving 8301330

Lees verder

De LIEBHERR lakstift wit is de ideale oplossing voor het bijwerken van beschadigingen aan uw witte koelkast. Deze lakstift is speciaal ontworpen om te gebruiken op witte LIEBHERR koelkasten en heeft een kleur die perfect overeenkomt met de originele witte afwerking van uw koelkast.

Met de LIEBHERR lakstift wit kunt u eenvoudig krassen, deuken en andere beschadigingen op uw koelkast repareren. De lak is duurzaam en bestand tegen slijtage, zodat uw koelkast er weer als nieuw uit zal zien.

De lakstift is zeer eenvoudig in gebruik. U hoeft alleen maar de dop te verwijderen en de lak op de beschadigde plekken aan te brengen. Laat de lak vervolgens drogen en uw koelkast ziet er weer als nieuw uit.

De LIEBHERR lakstift wit is geschikt voor gebruik op alle soorten LIEBHERR koelkasten en is perfect voor het bijwerken van kleine beschadigingen die de uitstraling van uw koelkast beïnvloeden. Zo hoeft u niet de gehele koelkast te vervangen voor weer een prachtig stralende koelkast in uw keuken.

Info van fabrikant

Liebherr merk informatie De Liebherr 8301330 is een lakstift welke kan worden gebruikt om kleine krasjes op witte oppervlakken snel te herstellen.

Specificaties

Productcode fabrikant
830133000
Merk
Liebherr

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Super!

  1 november 2023
  ManonB


  Eerst een koelkast besteld. Helemaal soepel en goed verlopen! Super hulp van de mannen van De Schouw! Beoordeling klanten op Trustpilot Super!

  1 november 2023
  ManonB


  Door de goede zorgen ook een vaatwasser besteld en opnieuw super gedaan! Bedankt!
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Servicemonteurs hebben ons uitstekend geholpen!

  31 oktober 2023
  Shurandy Angel


  Ik werd opgebeld door De Schouw omdat de levering op de aangegeven datum niet haalbaar voor ze was, maar wel een dag later en toen de monteurs langskwamen - twee broers - deden ze hun uiterste best ons goed te helpen en ze gingen pas weg toen ik zei dat wij tevreden waren. Uitstekende service van uitstekende mannen.

  Ik raad ze zeker aan.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Kwaliteit / deskundig en klantvriendelijk

  29 oktober 2023
  Bernard F.


  Wederom ( ! ) alles op tijd en correct geleverd en conform afspraak ! Wat ook belangrijk is te weten dat er twee vrolijke ( komen met een lach binnen ( en hoeven ook niet meteen te beginnen met koffie of iets anders :) deskundige vakmensen het hebben geïnstalleerd. Ze werken ook als team goed samen waarbij 1 onopvallend en vriendelijk in de lead was Ook het contact met de winkel /verkoop en financiële afdeling en adviseurs van de Schouw Witgoed altijd goed.
  Lees op trustpilot.nl