Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

ioMabe ORGS2DFF SSF

Amerikaanse koelkast rvs

Korte beschrijving

Lees verder

In rondom roestvrijstaal uitgevoerde Amerikaanse koelkast voorzien van 404 liter koelruimte (rechter deur) en 168 liter vries (links). Het vriesgedeelte van de ioMabe ORGS2DFF SSF is No-Frost en hoeft zodoende nooit meer ontdooit te worden.

Deze koelkast beschikt verder over een ijsdispenser voor ijsblokjes, geschaafd ijs en water. De binnenzijde is voorzien van plafond verlichting en heeft een flexibel interieur. Zo kunnen de glazen draagplateaus in hoogte versteld worden en kunnen ook de deurvakken in de binnendeur versteld worden.

TIP: Tegen een kleine meerprijs is deze koelkast ook met lange roestvrijstalen buisgrepen verkrijgbaar ! Bekijk hiervoor de bijbehorende producten (accessoires) op deze pagina.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

ioMabe ORGS2DFF SSF Amerikaanse koelkast
Vrijstaande side-by-side koelkast
91 cm. breed
Energieklasse A+
Rondom roestvrijstaal
666 liter inhoud- Deuren roestvrijstaal
- Geschikt voor inbouw en vrijstaand
- Afgeronde hoeken
- Top en zijkanten eveneens roestvrijstaal

- Netto inhoud 572 liter
- Netto inhoud koelgedeelte 404 liter
- Netto inhoud vriesgedeelte 168 liter

- Aantal sterren vriesvak: 4
- No-frost: automatische ontdooiing
- Afmetingen (h x b x d) = 1805 x 916 x 679 mm.

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
In rondom roestvrijstaal
Model
Amerikaan
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1805 x 916 x 679 mm.
EAN
8718868066053
Merk
ioMabe
Soort
Amerikaanse koelkast
Kleur
Rvs
Soort koelkast
Vrijstaand, Inbouw
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte links
Inhoud koelgedeelte (liters)
404,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
168,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Kenmerken
Model - ijsdispenser, Design - afgeronde hoeken, Design - rondom bekleed, Design - aparte top (dak)
Serie
Global-serie
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Sluit - indien bij dit model beschikbaar - het water voor de ijsblokjesautomaat aan. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Wacht 4 uur alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

American Appliances, importeur van het merk ioMabe in de Benelux, geeft standaard 2 jaar volledige garantie op de ioMabe koelkast rvs ORGS2DFF SSF. Op de onderdelen van het hermetisch gesloten koelcircuit wordt 5 jaar garantie gegeven.

Garantievoorwaarden van ioMabe
ioMabe heeft op zijn website een duidelijk overzicht gegeven van de garantievoorwaarden. Hier vindt u ook een overzicht van de aspecten die niet onder de garantie vallen. Algemene voorwaarden voor garantie en dienst na verkoop
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat wij van De Schouw Witgoed beschikken over een eigen servicedienst, hebben wij de nodige ervaring en zullen wij u allereerst proberen - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de servicedienst van ioMabe en uw storing bespreken. Afhankelijk van deze uitkomst, de plaats waar u woont en de planning zal worden besloten of onze eigen servicedienst of de servicedienst van ioMabe naar u toe zal komen. U zal gebeld worden om een afspraak te maken voor een bezoek van de monteur.

Online een servicebezoek aanvragen
Naast telefonisch bij ons uw storing aan te melden is het ook mogelijk om dit online rechtstreeks bij de fabrikant te doen. U zult dan gebeld gaan worden voor het maken van een afspraak voor het bezoek van de monteur.
Aanvraag service bezoek ioMabe

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag