Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Inventum VKG6010WIT

4-pits vrijstaande gas kookplaat

Specificaties

Soort
Vrijstaande gas
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
58,00
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum VKG6010WIT is een vrijstaande kookplaat uitgevoerd in de kleur wit. Deze 58 cm. brede kookplaat heeft vier gas branders en is uitgevoerd met bandstalen pandragers.

De kookplaat is verder voorzien van witte knoppen aan de rechter zijde en beschikt over thermokoppel vlambeveiliging. Indien de vlam onverhoopt uitwaait, dan wordt het gas automatisch afgesloten.

Praktisch verder bij de Inventum VKG6010WIT is de geïntegreerde vonkontsteking in de knop. Direct bij het opendraaien van de knop wordt de gewenste brander ontstoken.

Deze vrijstaande kookplaat is geschikt voor plaatsing op een aanrecht, op een vaatwasser, op een tafelmodel koelkast etc.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Inventum VKG6010WIT vrijstaande gas kookplaat


Algemene informatie vrijstaande kookplaat:
- Aantal branders: 4
- Bediening: zijkant
- Vonkontsteking: geïntegreerd in knop
- Vangschaal: geëmailleerd wit
- Pandragers: bandstaal
- Aantal pandragers: 2
- Vlambeveiliging: ja

Technische gegevens vrijstaande kookplaat:
- Afmetingen (hxbxd): 54 x 584 x 519 mm
- Aansluitwaarde elektra: 0,6 watt
- Aansluitwaarde gas: 7,50 kW
- 2 normale branders: 1,75 kW
- 1 sudderbrander: 1,00 kW
- 1 sterkbrander: 3,00 kW

Specificaties

Type
Vrijstaande gas
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
58,00
Uitvoering
Wit
EAN
8712876170368
Merk
Inventum
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat is alleen geschikt voor gebruik op Nederlands aardgas of - indien mogelijk met andere sproeiers - voor flessengas. Installatie op aardgas in het buitenland is dus niet mogelijk.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
54 x 584 x 519 mm

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM kookplaat vrijstaand gas VKG6010WIT ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag