Inventum VKC6010WIT vrijstaande keramische kookplaat

, met 4 zones

Specificaties

Soort
Vrijstaande keramische
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
58,00
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum VKC6010WIT is een vrijstaande kookplaat uitgevoerd met vier keramische kookzones. Deze kookplaat beschikt over 11 kookstanden welke eenvoudig in te stellen zijn met de vier knoppen aan de rechter zijde.

De kookplaat is verder uitgevoerd met restwarmte indicatie door middel van een lampje zodat u weet welke zone nog warm is.

Deze 58 cm. brede kookplaat kan veilig op een keukenblad, tafelmodel koelkast of vaatwasser geplaatst worden. Zorg er wel altijd voor dat de ondergrond minimaal 60 breed is en stabiliteit biedt.

Info van fabrikant

Inventum VKC6010WIT vrijstaande keramische kookplaat

Algemene informatie vrijstaande kookplaat:
- Aantal kookzones: 4
- Aantal standen per zone: 11
- Type bediening: draaiknoppen
- Restwarmte indicatie: ja
- High-speed keramisch glas: ja
- Controlelampje: aan/uit

Technische gegevens vrijstaande kookplaat:
- Kleur: wit
- Afmetingen (hxbxd): 5,5 x 58,5 x 52 cm
- Aansluitwaarde: 5,8 kW
- Type stekker: perilex
- Aantal fasen: standaard ingesteld voor 2 fase
- Aansluiting: 230 Volt 2N ~50/60Hz
- Zone linksvoor: Ø180 mm/1,7 kW
- Zone linksachter: Ø145 mm/1,2 kW
- Zone rechtsvoor: Ø145 mm/1,2 kW
- Zone rechtsachter: Ø180 mm/1,7 kW

Specificaties

Type
Vrijstaande keramische
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
58,00
Uitvoering
Witte kookplaat
EAN
8712876170382
Merk
Inventum
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze keramische kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
5,80
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
54 x 584 x 514 mm

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM kookplaat vrijstaand keramisch VKC6010WIT ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag