Inventum RVR551B vrieskast

vriezer / zwart


Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum RVR551B is een retro jaren 50 vormgegeven vrieskast uitgevoerd in het de kleur zwart. Deze vriezer heeft een netto inhoud van 88 liter, beschikt over 3 transparante vrieslades en is voorzien van een energieklasse E label.

Deze tafelmodel beschikt over over een invriesvermogen van 4 kg per 24 uur (4 sterren), wordt standaard als rechtsdraaiende uitvoering geleverd maar kan desgewenst ook omgezet worden naar een linksdraaiende uitvoering.

Info van fabrikant

Inventum RVR551B vrieskast
Retro jaren 50 design- Energieklasse: E
- Totale netto inhoud: 88 liter
- Aantal transparante lades: 3
- Invriesvermogen: 4 kg/24u
- Bewaartijd bij stroomuitval: 15 uur
- Steraanduiding: ****
- IJsblokjeshouder: 1
- Bediening: draaiknop
- Draairichting deur omkeerbaar: ja
- Kleur: zwart
Technische eigenschappen:
- Afmetingen (hxbxd): 84,5x 55,3 x 57,4 cm
- Klimaatklasse: SN/N/ST
- Aansluitwaarde: 70 watt
- Energieverbruik per jaar: 165 kWh
- Geluidsniveau: 39 dB
- Geluidsklasse: C
- Koelmiddel: R600a
- Lengte aansluitsnoer: 170 cm

Specificaties

Model
Vrieskast
EAN
8712876161465
Merk
Inventum
Soort
vrieskast
Kleur
Zwart
Soort koelkast
Vrijstaand
Inhoud vriesgedeelte (liters)
88,00
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Installatie
Haal de vriezer uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de vriezer stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (24 uur bij liggend vervoer), alvorens de vriezer aan te zetten.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM vrieskast tafelmodel zwart RVR551B ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag