Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Inventum RKV1771ROOD

koelkast rood

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1770 x 605 x 635 mm
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum RKV1771ROOD is een retro jaren'50 koelkast uitgevoerd in de kleur rood. Deze 177 cm. hoge koelkast beschikt over de kenmerkende afgeronde deuren en bijpassende greep.

De koelkast beschikt verder over een energieklasse A+ label en is uitgevoerd met een ruime koelgedeelte van 281 liter. In de koelruimte bevindt zich een geïntegreerd vier sterren vriesvak met een inhoud van 30 liter.

Het koelgedeelte is verder voorzien van leggers van veiligheidsglas, een ruime enkele groentelade en diverse transparante vakken in de binnendeur. Praktisch is de ventilator welke zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Inventum RKV1771ROOD koelkast rood


Algemene informatie koelkast:
- Energieklasse: A+
- Totale netto inhoud: 311 liter
- Netto inhoud koelgedeelte: 281 liter
- Netto inhoud vriesgedeelte: 30 liter
- Aantal glazen draagplateaus: 4
- Aantal transparante groentelades: 1
- Aantal vriesvakken:1
- Invriesvermogen: 2 kg/24u
- Steraanduiding: ****
- Deurvakken: 4
- Flessenvakken: 1
- Eierrekjes: 1
- Binnenverlichting: ja
- Ontdooisysteem koelgedeelte: automatisch

Technische gegevens koelkast:
- Kleur: rood
- Afmetingen (hxbxd): 1770 x 605 x 635 mm
- Klimaatklasse: SN
- Aansluitwaarde: 129 watt
- Energieverbruik per jaar: 262 kWh
- Geluidsniveau: 43 dB(A)

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1770 x 605 x 635 mm
EAN
8712876160208
Merk
Inventum
Soort
koelkast
Kleur
Rood
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Geïntegreerd vriesvak
Inhoud koelgedeelte (liters)
281,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
30,00
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM koelkast rood RKV1771ROOD ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag