Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen ook nog steeds thuis. Voor u en onze veiligheid: bezoek winkel op afspraak en bezorging en reparatie

Inventum MN238S magnetron

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum MN238S is een strak vormgegeven vrijstaande magnetron uitgevoerd in de kleur zwart en voorzien van een inhoud van 23 liter. Deze magnetron heeft 5 standen waarmee het vermogen naar wens ingesteld kan worden.

Daarmee kan de magnetron gebruikt worden voor het ontdooien van bevroren producten, het opwarmen en het koken. De magnetron is verder voorzien van 8 voorgeprogrammeerde kookprogramma's en heeft een digitaal display met dagtijd weergave.

Via het display kan eveneens de digitale timerfunctie ingesteld worden. De MN238S beschikt verder over een draaiplateau aan de binnenzijde.
€ 87,00Bestel direct

Info van fabrikant

Inventum MN238S magnetron zwart


Algemene informatie magnetron:
- Netto inhoud: 23 liter
- Magnetronstanden: 5
- Automatische kookprogramma's: 8
- Ontdooifunctie: ja
- Digitaal display: ja
- Tijdsaanduiding: 24 uur
- Type timer: digitaal
- Instelbare tijd: tot 95 minuten
- Type bediening: draaiknoppen, druktoetsen
- Taal bediening: Nederlands
- Binnenverlichting: ja
- Type deur: draaideur
- Draaiplateau: Ø 270 mm

Technische gegevens magnetron:
- Kleur: zwart
- Afwerking binnenruimte: gecoat metaal
- Afmetingen (hxbxd): 29 x 48,5 x 38,5 cm
- Binnenmaat (hxbxd): 22 x 31,5 x 34,5 cm
- Aansluitwaarde: 1250 watt
- Vermogen magnetron: 800 watt

Specificaties

Kleur
Zwart
Inhoud binnenruimte (liters)
23,00
EAN
8712876171426
Merk
Inventum
Soort
magnetron
Kenmerken
Met draaiplateau
Installatie
Pak de magnetron uit en plaats deze op een stabiele plaats. Een magnetron kan eigenlijk overal geplaatst worden, aangezien deze geen warmte produceert. Volg verder de bijgeleverde instructies voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
290 x 485 x 385 mm.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM magnetron zwart MN238S ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Luxere Inventum

Downloads

Hieronder vindt u offici&‌euml;le documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

5 jaar garantie

Wist u dat ...

U maar liefst 5 jaar garantie op dit apparaat krijgt? Standaard is dit 2 jaar. Deze 5 jaar is geheel gratis! U hoeft zich alleen maar te registreren.

Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc