Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Inventum KP521W

2-pits vrijstaande elektrischee kookplaat

Specificaties

Soort
Vrijstaande elektrische
Aantal branders / zones
2-pits
Breedte kookplaat (cm)
51,00
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

De Inventum KP521W is een vrijstaande kookplaat uitgevoerd met twee elektrische zones welke regelbaar zijn met een traploze thermostaat.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Inventum KP521W kookplaat vrijstaand


Algemene informatie Kookplaat:
- Aantal pitten: 2
- Doorsnede pitten: Ø155 en 185 mm
- Traploos regelbare thermostaat: 2
- Type bediening: draaiknoppen
- Controle verlichting: 2
- Materiaal behuizing: emaille
- Materiaal kookzone: gietijzer

Technische gegevens kookplaat:
- Kleur: wit
- Afmetingen (hxbxd): 9 x 51 x 28 cm
- Vermogen: 1000 en 1500 watt

Specificaties

Type
Vrijstaande elektrische
Aantal branders / zones
2-pits
Breedte kookplaat (cm)
51,00
Uitvoering
Wit
EAN
8712876094176
Merk
Inventum
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Plaats de kookplaat in de nis, monteer deze volgens de montage handleiding en sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact.
Buitenmaten ( h x b x d )
90 x 510 x 280 mm.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM kookplaat vrijstaand KP521W ontvangt u 2 jaar fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag