Inventum K0880 koelkast

inbouw nis ± 88 cm, sleepdeur

Belangrijke kenmerken

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse F
Buitenmaten ( h x b x d )
875 x 540 x 545 mm.
Bekijk specificaties

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Inventum koelkast hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum K0880 is een inbouw koeler uitgevoerd in een nishoogte van 88 cm. en voorzien van een netto inhoud van 134 liter. Deze koelkast heeft een zuinig energieklasse F label en is voorzien van een sleepdeur montage systeem.

Plaatsing van de inbouw koelkast
Daarbij wordt de deur van de koelkast via een geleider aan de deur van de keuken gemonteerd. Bij het openen en sluiten van de K0880 slepen de deuren dan langs elkaar heen. Standaard is deze koelkast rechtsdraaiend, maar indien gewenst kunt u handmatig de draairichting ombouwen naar linksdraaiend.

Interieur van de K0880
De koelkast is uitgevoerd met een verstelbaar interieur bestaande uit 4 glazen draagplateaus welke in hoogte versteld kunnen worden. Onderin het koelgedeelte is een ruime groentelade geplaatst, terwijl in de binnendeur diverse transparante vakken geplaatst zijn. De bediening en de verlichting van de koelkast zijn in het midden tegen de rechter zijwand geplaatst.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Inventum K0880 inbouw koelkast - nis 88

Algemene informatie koeler:
- Energieklasse: F
- Totale netto inhoud: 134 liter
- Aantal draagplateaus: 4
- Aantal transparante groentelades: 1
- Deurvakken: 2
- Flessenvakken: 1
- Eierrekjes: 2
- Binnenverlichting: ja, LED
- Ontdooisysteem koelgedeelte: automatisch
- Draairichting deur omkeerbaar: ja

Technische gegevens koeler:
- Kleur: wit
- Afmetingen (hxbxd): 875 x 540 x 545 mm
- Klimaatklasse: N/ST
- Aansluitwaarde: 95 watt
- Energieverbruik per jaar: 121 kWh
- Montage: sleepdeur
- Geluidsniveau: 41 dB(A)

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse F
Buitenmaten ( h x b x d )
875 x 540 x 545 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
875-895 x 560-570 x 550 mm.
EAN
8712876160390
Merk
Inventum
Soort
koelkast
Deur montage inbouw
Sleepdeur
Soort koelkast
Inbouw
Positie vriesgedeelte
Zonder vriesgedeelte
Inhoud koelgedeelte (liters)
134,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 88 cm
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM koelkast inbouw K0880 ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag