Inventum IVR1021S vrieskast

inbouw

Belangrijke kenmerken

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse E
Buitenmaten ( h x b x d )
1020 x 540 x 540 mm.
Bekijk specificaties

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Inventum vrieskast hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum IVR1021S is een inbouw vriezer uitgevoerd in een nishoogte van 102 centimer en voorzien van een zuinig energieklasse E label. Deze vrieskast heeft een netto inhoud van 97 liter en beschikt over 4 transparante lades.

De vriezer is verder voorzien van 4 sterren en heeft een invries vermogen van 6 kg. per 24 uur. Praktisch is de supervries stand waarmee snel voedsel van kamertemperatuur kan worden ingevroren.

Inbouwen van de IVR1021S
Deze Inventum vriezer kan eenvoudig ingebouwd worden in uw keuken en beschikt over een sleepdeur montage systeem. Daarmee kan de deur van de vriezer via een geleider gekoppeld worden aan de deur van keuken. Bij het openen en sluiten van de vriezer slepen beide deuren vervolgens langs elkaar heen.

Standaard is deze vriezer rechtsdraaiend, maar indien gewenst kunt u de draairichting omzetten. Hiervoor worden alle benodigde materialen meegeleverd.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Inventum IVR1021S inbouw vrieskast - nis 102 cm.

Algemene informatie vriezer:
- Energieklasse: E
- Totale netto inhoud: 97 liter
- Aantal transparante lades: 4
- Invriesvermogen: 6 kg/24u
- Steraanduiding: ****
- Draairichting deur omkeerbaar: ja
- IJsblokjeshouder: 1
- Supervriezen: ja

Technische gegevens vriezer:
- Kleur: wit
- Afmetingen (hxbxd): 1020 x 540 x 540 mm
- Klimaatklasse: N/ST
- Aansluitwaarde: 60 watt
- Energieverbruik per jaar: 152 kWh
- Montage: sleepdeur
- Geluidsniveau: 41 dB(A)

Specificaties

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse E
Buitenmaten ( h x b x d )
1020 x 540 x 540 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
1022-1025 x 560-570 x 550 mm.
EAN
8712876160567
Merk
Inventum
Soort
vrieskast
Deur montage inbouw
Sleepdeur
Soort koelkast
Inbouw
Inhoud vriesgedeelte (liters)
97,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 102,5 cm
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Installatie
Zorg vóór bestelling dat de maatvoering & bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur) klopt. Pak de vriezer uit en plaats deze volgens de voorschriften. Monteer vervolgens uw eigen keukendeur hier weer op. Wacht 4 uur alvorens de vriezer aan te zetten.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM vrieskast inbouw IVR1021S ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag