Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren gewoon binnen bij u thuis, ook desgewenst op verdieping. Meer info: bezorging / reparatie

Inventum IOC6070GK

inbouw oven zwart

Specificaties

Kleur
Zwart
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum IOC6070GK is een strak vormgegeven zwarte inbouw oven uitgevoerd met een inhoud van 70 liter en voorzien van een energieklasse A label. Deze oven heeft 4 programma's en is voorzien van een eenvoudige bediening met twee draaiknoppen.

De binnenzijde van de oven beschikt over clean emaille (eenvoudig te reinigen) en heeft vijf niveaus waarop de bakplaat / rooster ingeschoven kan worden. Daarnaast is de oven voorzien binnenverlichting en heeft de ovendeur dubbel glas. De IOC6070GK wordt geleverd met een bakplaat en een rooster.

Ovenfuncties
Naast de keuze voor verlichting kan deze oven ingesteld worden op het onder- en bovenwarmte programma, apart onderwarmte of apart bovenwarmte.

Info van fabrikant

Inventum IOC6070GK inbouw oven - zwart

Algemene informatie inbouw ovens:
- Ovensysteem: conventioneel
- Netto inhoud: 70 liter
- Aantal insteekniveaus: 5
- Afwerking ovenruimte: easy clean emaille
- Regelbare temperatuur: tot 250°C
- Aantal ovenprogramma's: 4
- Type bediening: draaiknoppen
- Binnenverlichting: ja
- Type deur: klepdeur
- Ovendeur met dubbel glas: ja
- Afwerking deur: volledig glazen binnendeur
- Bakplaat: ja
- Ovenrooster: ja

Technische gegevens inbouw ovens:
- Kleur: zwart
- Energieklasse: A
- Inbouwmaten (hxbxd): 595 x 560 x 550 mm
- Binnenmaten (hxbxd): 341 x 478 x 445 mm
- Aansluitwaarde: 2,1 kW

Ovenprogramma's: 5

Specificaties

Kleur
Zwart
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
70,00
EAN
8712876170993
Merk
Inventum
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Inbouwmaten ( h x b x d )
595 x 560 x 550 mm
Binnenmaten oven (h x b x d)
341 x 478 x 445 mm

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM oven zwart inbouw IOC6070GK ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Inventum

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

5 jaar garantie

Wist u dat ...

U maar liefst 5 jaar garantie op dit apparaat krijgt? Standaard is dit 2 jaar. Deze 5 jaar is geheel gratis! U hoeft zich alleen maar te registreren.

Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc