Inventum IMK601ZWA keukenkraan inbouw zwart

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum IMK601ZWA is een design keukenkraan uitgevoerd in het zwart en voorzien van een ronde uitloop (C-uitloop). Door middel van de eenvoudig te bedienen hendel geniet je in een oogwenk van een heerlijk koud glas water of stel je gemakkelijk een aangename watertemperatuur in voor het wassen van je handen.

Praktisch voor dagelijks gebruik
Met een draaibereik van 360 graden ben je 100% flexibel. De mengkraan is 375 mm hoog en het bereik van de uitloop is 210 mm. De kraan is voorzien van een keramisch binnenwerk en een waterbesparende anti-aanslag perlator. De mengkraan wordt geleverd met flexibele aansluitslangen van 60 cm lang. De maximale werkbladdikte is 80 mm. Dankzij de tijdloze uitstraling is het de aanvulling die je keuken compleet maakt.

Belangrijkste kenmerken op een rij:

- volledig Zwart

- keramisch binnenwerk

- anti-aanslag perlator

- 360° zwenkbaar

Info van fabrikant

Inventum IMK601ZWA keukenkraan inbouw


Algemene informatie kranen:
- Aantal hendels: 1
- Zwenkbare uitloop: ja, 360°
- Hoogwaardig binnenwerk: keramisch
- Anti-aanslag perlator: ja
- Waterbesparend: ja
- Flexibele aansluitslangen: 2 x 60 cm lang

Technische gegevens kranen:
- Kleur: zwart
- Materiaal: volledig RVS
- Hoogte product: 375 mm
- Hoogte tot uitloop: 245 mm
- Bereik uitloop: 210 mm
- Kraangat diameter: 35 mm
- Maximale werkbladdikte: 80 mm

Specificaties

Kleur
Zwart
EAN
8712876180060
Merk
Inventum
Soort
keukenkraan

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM keukenkraan zwart IMK601ZWA ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeldt heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaalt u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag