Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Inventum IKV1784S

inbouw koelkast nis ± 178 cm, sleepdeur

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Met BioFresh vers zone
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum IKV1784S is een luxe inbouw koelvriescombinatie uitgevoerd met een netto inhoud van 182 liter koel en 59 liter vries. Deze inbouw koelkast heeft een nishoogte van 178 cm. en beschikt over een zuinig energieklasse A+ label.

Koelgedeelte
De bovenste deur geeft toegang tot het koelgedeelte. Deze is uitgevoerd met heldere LED verlichting en beschikt over vier glazen draagplateaus welke in hoogte versteld kunnen worden. Praktsich verder is de XXL vershoudlade met daaronder extra ruimte voor het bewaren van kleine flessen. De verszone is luchtvochtigheid gestuurd waardoor groente en fruit veel langer bewaard kunnen worden. De koelkast beschikt verder over degelijke vakken in de binnendeur.

Het vriesgedeelte van de IKV1784S
De onderste deur geeft toegang tot het vriesgedeelte welke uitgevoerd is met twee laden en een apart diepvriespizza vak. De vriezer heeft een inhoud van 59 liter en beschikt over het No-Frost systeem. Door dynamische luchtstroom hoeft de vriezer nooit meer handmatig ontdooit te worden. De vriezer is verder voorzien van een snelvries functie en heeft de mogelijkheid om 3,5 kg per 24 uur in te vriezen.

Inbouwen in uw keuken
De Inventum IKV1784S wordt standaard geleverd als rechtsdraaiend model, maar de draairichting van de deuren kan desgewenst omgezet worden. Deze koel/vriescombinatie is verder voorzien van sleepdeur montagesysteem. Bij dit systeem wordt de deur van de koelkast via een sleepgeleider gekoppeld aan uw eigen keukendeur. Bij het openen zullen beide deuren vervolgens via de geleider langs elkaar heen geschoven worden.

Info van fabrikant

Inventum IKV1784S inbouw koelkast - nis 178 cm


Algemene informatie koelkast:
- Energieklasse: A+
- Totale netto inhoud: 241 liter
- Netto inhoud koelgedeelte: 182 liter
- Netto inhoud vriesgedeelte: 59 liter
- Aantal draagplateaus: 4
- Aantal transparante groentelades: 1, XXL verslade
- Verborgen biervak: ja
- Aantal transparante vrieslades: 2
- Aantal pizzavakken: 1
- Invriesvermogen: 3,5 kg/24u
- Steraanduiding: ****
- Deurvakken: 2
- Flessenvakken: 1
- Binnenverlichting: ja, LED
- Thermostaat: digitaal
- Fresh Cooling systeem: ja
- No-Frost: ja
- Ontdooisysteem koelgedeelte: automatisch
- Draairichting deur omkeerbaar: ja

Technische gegevens koelkast:
- Kleur: wit
- Afmetingen (hxbxd): 1770 x 540 x 540 mm
- Klimaatklasse: N/ST/T
- Aansluitwaarde: 85 watt
- Energieverbruik per jaar: 283 kWh
- Montage: sleepdeur
- Geluidsniveau: 41 dB(A)

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Met BioFresh vers zone
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1770 x 540 x 540 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
1770-1790 x 560-570 x 550 mm.
EAN
8712876160598
Merk
Inventum
Soort
koelkast
Deur montage inbouw
Sleepdeur
Soort koelkast
Inbouw
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte onder
Inhoud koelgedeelte (liters)
182,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
59,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 178 cm
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM koelkast inbouw IKV1784S ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

5 jaar garantie

Wist u dat ...

U maar liefst 5 jaar garantie op dit apparaat krijgt? Standaard is dit 2 jaar. Deze 5 jaar is geheel gratis! U hoeft zich alleen maar te registreren.

Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc