Inventum IKG9023WGRVS gas kookplaat

inbouw, met 5 branders


Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum IKG9023WGRVS is een luxe 86 cm. brede gaskookplaat uitgevoerd met 5 branders. Deze kookplaat heeft een strak design met grote knoppen en bijpassende gietijzeren pandragers.

Aan de linker zijde is een sterke wokbrander met een vermogen van 3,6 kW. geplaatst. De IKG9023WGRVS beschikt verder over twee normaal branders met een vermogen van 1,75 kW, een kleine sudderbrander midden voor met een vermogen van 1,0 kW en een sterkbrander midden achter met een vermogen van 3,0 kW.

Alle branders worden automatisch ontstoken bij het opendraaien van de bijbehorende knop. Indien tijdens het koken de vlam onverhoopt uitwaait, dan is deze kookplaat beveiligd met een thermokoppel. Door deze beveiliging zal het gas in zo'n situatie direct afgesloten worden.

Info van fabrikant

Inventum IKG9023WGRVS inbouw gas kookplaat - rvs

Algemene informatie inbouw gaskookplaten:
- Aantal branders: 5
- Wokbrander: ja
- Inclusief wokring: ja
- Bediening: voorzijde
- Vonkontsteking: geïntegreerd in knop
- Vangschaal: rvs
- Pandragers: gietijzer
- Aantal pandragers: 3
- Vlambeveiliging: ja

Technische gegevens inbouw gaskookplaten:
- Afmetingen (bxd): 860 x 510 mm
- Inbouwmaten (hxbxd): 45 x 815 x 490 mm
- Aansluitwaarde elektra: 2 W
- Aansluitwaarde gas: 11,10 kW
- 2 normale branders: 1,75 kW
- 1 sudderbrander: 1,00 kW
- 1 sterkbrander: 3,00 kW
- 1 wokbrander: 3,60 kW
- Conversieset voor flessengas: inclusief
- Conversieset voor België: inclusief

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,6 kW
Breedte kookplaat (cm)
86,00
Uitvoering
Roestvrijstaal
EAN
8712876171167
Merk
Inventum
Soort
kookplaat
Kenmerken
Met gietijzeren pandrager, Kan op butaan/propaan gas
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat is officieel geschikt voor gebruik op aardgas in zowel Nederland als Belgie. Tevens is het mogelijk om deze kookplaat om te bouwen voor aansluiting op flessengas (butaal / propaan). Hiervoor heeft u andere sproeiers nodig.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
45 x 815 x 490 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
45 x 815 x 490 mm mm.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM kookplaat inbouw IKG9023WGRVS ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag