Inventum IKG9023WGGL gas kookplaat inbouw, met 5 branders

Belangrijke kenmerken

Soort
Gas
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,6 kW
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum IKG9023WGGL is een super gave inbouw kookplaat van 90 cm. breed uitgevoerd met 5 branders. Deze gas-op-glas kookplaat is volledig zwart en beschikt over automatische vonkontsteking in de knoppen.

Bij het opendraaien van de knop wordt de vlam automatisch ontstoken. De kookplaat is verder uitgevoerd met een thermokoppel vlambeveiliging (geen vlam = geen gas) en heeft gietijzeren pandragers.

Verdeling van de branders
Links is de sterke wokbrander met een vermogen van 3,6 kW geplaatst. Aan de rechter zijde bevinden zich twee normaal branders met een maximale capaciteit van 1,75 kW. In het midden is aan de voorzijde de kleine sudderbrander geplaatst (maximaal vermogen van 1,0 kW) en daarachter een sterkbrander (maximaal vermogen 3,0 kW).

Info van fabrikant

Inventum IKG9023WGGL inbouw gas-op-glas kookplaat

Algemene informatie inbouw gaskookplaten:
- Aantal branders: 5
- Wokbrander: ja
- Inclusief wokring: ja
- Bediening: voorzijde
- Vonkontsteking: geïntegreerd in knop
- Vangschaal: glas
- Pandragers: gietijzer
- Aantal pandragers: 3
- Vlambeveiliging: ja

Technische gegevens inbouw gaskookplaten:
- Afmetingen (bxd): 860 x 525 mm
- Inbouwmaten (hxbxd): 45 x 815 x 490 mm
- Aansluitwaarde elektra: 2 W
- Aansluitwaarde gas: 11,10 kW
- 2 normale branders: 1,75 kW
- 1 sudderbrander: 1,00 kW
- 1 sterkbrander: 3,00 kW
- 1 wokbrander: 3,60 kW
- Conversieset voor flessengas: inclusief
- Conversieset voor België: inclusief

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,6 kW
Breedte kookplaat (cm)
86,00
Uitvoering
Gas op glas
EAN
8712876171181
Merk
Inventum
Soort
kookplaat
Kenmerken
Met gietijzeren pandrager, Standaard nis 56x49 cm, Kan op butaan/propaan gas
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat is officieel geschikt voor gebruik op aardgas in zowel Nederland als Belgie. Tevens is het mogelijk om deze kookplaat om te bouwen voor aansluiting op flessengas (butaal / propaan). Hiervoor heeft u andere sproeiers nodig.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
45 x 860 x 520 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
45 x 815 x 490 mm.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM kookplaat inbouw IKG9023WGGL ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeldt heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaalt u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag