Inventum

Inventum IKG9022WGRVS gas kookplaat

Korte beschrijving

De Inventum IKG9022WGRVS is een 90 cm. brede gaskookplaat geschikt om in te bouwen in uw keuken. Deze strakke kookplaat heeft vijf gasbranders waaronder een 3,5 kW sterke wokbrander aan de linker zijde.
Lees verder

Inbouw 5-pits gas kookplaat

Soort
Gas
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Bekijk specificaties
De Inventum IKG9022WGRVS is een 90 cm. brede gaskookplaat geschikt om in te bouwen in uw keuken. Deze strakke kookplaat heeft vijf gasbranders waaronder een 3,5 kW sterke wokbrander aan de linker zijde.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Inventum IKG9022WGRVS is een 90 cm. brede gaskookplaat geschikt om in te bouwen in uw keuken. Deze strakke kookplaat heeft vijf gasbranders waaronder een 3,5 kW sterke wokbrander aan de linker zijde.

De kookplaat is verder uitgevoerd met drie gietijzeren pandragers welke zorgen voor een stabiele ondergrond voor uw pannen. Praktisch verder is de automatische vonkontsteking bij het opendraaien van de knoppen en de thermokoppel vlambeveiliging (geen vlam = geen gas).

De Inventum IKG9022WGRVS beschikt verder over twee normale branders met een vermogen van 1,75 kW, een sudderbrander met een vermogen van 1 kW en een sterkbrander van 3,0 kW.


Productinfo van fabrikant

Inventum IKG9022WGRVS kookplaat


Algemene informatie inbouw gaskookplaten:
- Aantal branders: 5
- Wokbrander: ja
- Bediening: voorzijde
- Vonkontsteking: geïntegreerd in knop
- Vangschaal: rvs
- Pandragers: gietijzer
- Aantal pandragers: 3
- Vlambeveiliging: ja

Technische gegevens inbouw gaskookplaten:
- Afmetingen (bxd): 909 x 510 mm
- Inbouwmaten (hxbxd): 50 x 840 x 480 mm
- Aansluitwaarde elektra: 0,60 kW
- Aansluitwaarde gas: 11,00 kW
- 2 normale branders: 1,75 kW
- 1 sudderbrander: 1,00 kW
- 1 sterkbrander: 3,00 kW
- 1 wokbrander: 3,50 kW

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Breedte kookplaat (cm)
90,00
Uitvoering
Roestvrijstaal
EAN
8712876170351
Merk
Inventum
Soort
kookplaat
Kenmerken
Met gietijzeren pandrager
Gebruik buiten Nederland
Standaard is deze kookplaat geschikt - en heeft hiervoor het Nederlandse CE-keurmerk - voor gebruik op aardgas.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
50 x 909 x 510 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
50 x 840 x 480 mm

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM kookplaat inbouw IKG9022WGRVS ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag


Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc