Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Inventum IKG7020WRVS

inbouw 5-pits gas kookplaat

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum IKG7020WRVS is een inbouw gaskookplaat van 70 cm. breed, uitgevoerd in het roestvrijstaal. Deze 5-pits kookplaat heeft een wokbrander in het midden met een vermogen van 3,6 kW.

De kookplaat is verder uitgevoerd met bandstalen pandragers (3 stuks) welke licht zijn van gewicht en eenvoudig zijn schoon te maken.

Praktisch verder is de automatische ontbranding van de vlam bij het opendraaien van de knoppen en de thermokoppel vlambeveiliging. Indien de vlam onverhoopt uitwaait, dan wordt het gas automatisch afgesloten.

De Invetum IKG7020WRVS heeft standaard inbouw maten van 56 bij 49 cm. en kan zodoende ook als vervanger van een oude '60 cm. brede' kookplaat geplaatst worden.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Inventum IKG7020WRVS kookplaat


Algemene informatie inbouw gaskookplaten:
- Aantal branders: 5
- Wokbrander: ja
- Bediening: voorzijde
- Vonkontsteking: geïntegreerd in knop
- Vangschaal: rvs
- Pandragers: bandstaal
- Aantal pandragers: 3
- Vlambeveiliging: ja
- Geschikt voor standaard nismaat: 560 x 490 mm

Technische gegevens inbouw gaskookplaten:
- Afmetingen (bxd): 700 x 515 mm
- Inbouwmaten (hxbxd): 42 x 560 x 490 mm
- Aansluitwaarde elektra: 0,60 kW
- Aansluitwaarde gas: 10,10 kW
- 2 normale branders: 1,75 kW
- 1 sudderbrander: 1,00 kW
- 1 sterkbrander: 3,00 kW
- 1 wokbrander: 3,60 kW

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,6 kW
Breedte kookplaat (cm)
70,00
Uitvoering
Roestvrijstaal
EAN
8712876170320
Merk
Inventum
Soort
kookplaat
Kenmerken
Standaard nis 56x49 cm
Gebruik buiten Nederland
Standaard is deze kookplaat geschikt - en heeft hiervoor het Nederlandse CE-keurmerk - voor gebruik op aardgas.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
42 x 700 x 515 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
42 x 560 x 490 mm

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM kookplaat inbouw IKG7020WRVS ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeld heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaald u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag