Corona: Maak hier een afspraak voor bezoek aan winkel of bel 035 69 18 115 voor product advies. Wij bezorgen en installeren bij u thuis, ook op verdieping. Meer info bezorging/reparatie

Inbouwen vaatwasser

Naast ingepakte levering is het ook mogelijk uw inbouw vaatwasser door service monteurs van De Schouw Witgoed te laten monteren. Voor het bepalen van de juiste keuze vindt u hier diverse tips. Tevens vind u de voorwaarden en informatie over het inbouwen zodat u vooraf weet wat u van onze service monteurs mag en kan verwachten.

Bij het inbouwen van de vaatwasser worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
  • Afkoppelen en uitbouwen van de oude vaatwasser
  • Inbouwen van de nieuwe vaatwasser
  • Aansluiten van de nieuwe vaatwasser op de benodigde aansluitingen (binnen bereik aanwezig)
  • Bevestigen van het keukenpaneel op de nieuwe inbouw vaatwasser
  • Controleren of de nieuwe vaatwasser functioneert door een programma te starten af te laten pompen
  • Afvoeren van de oude vaatwasser en verpakkingsmateriaal

Bij het inbouwen zijn de volgende werkzaamheden niet inbegrepen:
  • Het aan- of verleggen van water-, gas- en electriciteitsleidingen.
  • Aanpassingen aan keukenkasten of werkbladen
  • Buitensporige werkzaamheden bij het verwijderen van de oude vaatwasser

Meerwerk m.b.t. bovenstaande zal op basis van nacalculatie aan u doorberekend worden. Deze optie is zowel in Nederland als in België (alleen Nederlandstalig-gedeelte) beschikbaar.Maattekening inbouw vaatwasser

Bij elke inbouw vaatwasser staat een maattekening afgebeeld. Belangrijk is om - voor aanschaf - aan de hand van de maattekening te controleren of de vaatwasser ook daadwerkelijk op de door u gewenste plaats ingebouwd kan worden.

Aandachtspunten:
- Er zijn twee verschillende soorten inbouw vaatwassers: half geintegreerd (met bedieningspaneel aan de voorzijde) en volledig geintegreerd (bedieningspaneel bovenop de deur).
- Wat de maten betreft zijn er smalle 45 cm. brede en normale 60 cm. brede uitvoeringen. Tevens zijn er modellen met een normale hoogte (nis 82-86 cm.) en de verhoogde modellen (deze zijn 4 cm. hoger). Veruit de meest voorkomende inbouw vaatwasser tegenwoordig is de normale 60 cm. brede met een normale hoogte.

Tip: Neem bij twijfel of voor advies contact met ons op!